Direktlänk till inlägg 24 februari 2007

En av mina djupare tankar

Av klara - 24 februari 2007 22:17

Jag tänkte inleda min blogg med en djup tanke som föll över mig på min väg hem från Freddi, som tog 45 min p.g.a halka. Jag tror att människan tänker mkt bättre i snö. Jag gick helt ensam genom Stadsparken, i det där speciella ljuset som snö ger och tänkte. Jag tänkte på mitt liv, att jag snart ska lämna Svane, som jag traskat i väg till varje dag i snart 3 år. Vad har hänt med mig under dessa 3 åren? Så jävla mkt. Och om jag nu ska gå Estetisk musik på Spyken lär jag ju ändra mig ännu mer, och är jag verkligen redo för det? Vem är jag nu egentligen? Hur vet man att man är sig själv? Hur ska man låta bli att vara osäker? Hur ska man bli den man vill vara, varför kan man aldrig acceptera sig själv? Fan vad jag hatar dom stora frågorna. Iaf när jag kom hem fick jag läsa tjejtidning i form av Solo, så då blev jag glad igen :) Kanske kan överleva nästa SKOLvecka, i och med att det är TV-inspelning, ja, give me some skills, jag ska vara med i Helgmålsringning från Kryptan, Korsett ska spela och vi ska växelläsa, (just det, måste öva, psaltaren 1437 tror jag). Ciao !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se