Direktlänk till inlägg 28 februari 2007

MusikDirekt & Volleybollturnering

Av klara - 28 februari 2007 17:13

2 nya skoldagar har nu passerat, var inte så farligt, bara lite, ska snart sätta mig och plugga genetik :/ Men min måndag lystes upp av 2 saker. Tv-inspelningen, vilket betydde att vi slapp engelskan, var mkt trevlig, fast jag var sjukt speedad hela tiden. Men det blir nog kul att se, hehe. Sen fikade vi på E-house, och drog sedan vidare till MusikDirekt, där Medevil spelade! Jag träffade jättemånga roliga personer som jag inte sett på länge, jättekul! Nästa vecka spelar Clarity, jag är hon som står längst fram och skriker högst, och har "Clarity" skrivet i pannan. Ses där!Idag hade 9:orna på Svane volleybollturnering. "Det viktigaste är inte att vinna, utan att vara snygga" körde vi på, 4 av 5 iförda rosa tröjor och svarta/gråa mjukisbyxor. Dock förstörde Hill hela outfiten med ljusblå tröja, men shit happens. Vi hade jättekul, och jag skrek hela tiden! Vi kämpade till sista blodsdroppen, och kl. 12.00 hade vi förlorat tillräckligt många matcher för att få gå hem. Men jag satt med min kära paralellklass a och pratade med Hanna och skrattade åt allt och alla. Ingen går säker!Gud, bakade/pressade i mig scones när jag kom hem, har inget emot att träna bort alla de onödiga kalorierna på Friskan senare ikväll. Får se vad som händer ! Stay real, bitches!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se