Direktlänk till inlägg 16 april 2008

ups & downs

Av klara - 16 april 2008 19:17

Om det skulle vara någon det har gått spårlöst förbi att jag har humörssvängningar så måste jag börja mitt inlägg med att berätta det.


För idag hände en ganska mystisk sak. När jag cyklade hem från kören, ensam i regnet och var i en fet down, så kom det en kille gående på trottoaren med en gitarr. Och han spelade (enligt mig i alla fall, men hey, man får ju tolka?) en av låtarna som skulle varit soundtrack i filmen om mitt liv om det fanns en sådan. En låt som följt mig i typ 3 år massa gånger när jag har haft downs och så bara spelade han den! Sen mådde jag mkt bättre efter det! Tack till lille gitarrkillen :)


Nu ska jag dricka fläderblomssaft och plugga ARL, och försöka lägga mig tidigt. Och så ska jag skriva ut ledighetsansökan & spela piano! Ochfylla i papper! Och ringa till Lukkan-barnen! Hmm, blir nog inte tidigt ..


Puss & kram skumbanan! 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se