Direktlänk till inlägg 9 juni 2008

9 juni

Av klara - 9 juni 2008 17:31

4 dagar kvar till skolavslutningen, helt galet! Idag frågade Robban (pianoläraren) mig hur det kändes att gå ut ettan, och jag bara svarade att jag inte hade hunnit tänka på det alls, det känns bara jättekonstigt. Tänk att jag har gått i Es1c i ett år nu, jag minns fortfarande första dagen, exakt vilka kläder jag hade, jag minns Ulla & Nillas trams, att jag pratade med Sanna & Hugo och Max med sin konstiga napp. Och nu har vi gått i samma klass i ett helt läså, helt sjukt! Känner inte alls peppen för sommar, eller lite. Fast jag känner avslutningspeppen, har bestämt klänning, och "Ta av dig skorna" känns väl helt okej!


Idag blev lilla låtskrivarprojektet inlämnat, Drömfantasi hette min lilla töntlåt som måste sjungas på skånska. Nu har jag bara 2 saker kvar i skolan, en dikt till onsdag på svenskan och sen matteredovisning på torsdag eller var det onsdag? Jag trodde att sista veckan var typ ledig, men vi kämpar fortfarande på! Stackars esteter.


Och jag fick VG i datakunskap, ganska oförtjänt, men ändå najs!

Top notch är vad han är!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se