Direktlänk till inlägg 14 juli 2008

4 dagar kvar (nedräkningen började för 14 dagar sen)

Av klara - 14 juli 2008 21:00

Nu är det bara 4 dagar tills jag får rymma till Mjölby & Hugos sommarställe, och slippa vara hemma på 10 härliga, underbara dagar! Jag sitter på mitt sommarställe, helt ensam för alla andra är och promenerar, och jag orkar inte, och hatar mig själv. Men det är okej,  ge mig ett halvt paket After Eight och isolerad säng så ska jag nog överleva. Idag satt jag helt tyst och själv i en timme på en sten, inte Klarastil precis. Fast vad är Klarastil egentligen, snarare kanske att springa omkring och gråta inför alla. Usch nej, nu låter det som mitt liv håller på att ta slut, det gör det inte, jag lever och frodas. Och imorgon ska jag åka hem, och på onsdag ska jag jobba i 4 timmar med Hillanpillan. Och lära mig kvintcirkeln. Och spela piano, och börja packa. Och ringa C & E. Och på torsdag ska jag kanske släpa mig ut med min pappa, eller ska jag sitta hemma och se på Mia & Klara hela dan. "Jätteskönt" att inte ha några planer.


Sötpojke, kom hem!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se