Direktlänk till inlägg 16 juli 2008

Jag är hemma & förvirrad

Av klara - 16 juli 2008 23:08

Jag är nu hemma i mitt lilla Lund, iaf tills på fredag. Jag tänker för mycket, tänker för mycket på hur det kommer bli, hur svårt det kommer bli, och hur jag bara kommer hamna imellan. Jag kan aldrig sova, och jag är så jävla trött, jag villvillvill! Och har ont i huvudet! Men imorgon kommer allting lösa sig, och då ska vi inte ens tala om fredag! Måste packa imorgon, och klara hatar att packa (bom pikachu?) Det löser sig, det gör det alltid, men jag saknar mamma, hade behövt henne som hjälp. Får ringa. Haha, vafan tar jag upp för ämnen i min blogg egentligen? Jaja, ville bara ha sagt att det är svårt att packa ner ett tält, 2 sovsäckar, ett liggunderlag, kläder för 10 dagar & necessär i en ryggsäck.


Jahaja, annars har jag jobbat med Hillevi idag,vi gick runt på stan och satte upp affischer! Easy living!


I don't know you
But I want you
All the more for that
Words fall through me
And always fool me
And I can't react
And games that never amount
To more than they're meant
Will play themselves out

Åh fina fina låt du ger mig minnen & drömmar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se