Direktlänk till inlägg 14 september 2008

Helg & stressvecka!

Av klara - 14 september 2008 18:37

Håhå nu har ännu en helg gått, eller snart iaf. I fredags åkte jag med mma till sommarstället, kändes skönt efter allt som har hänt. Det var helt undebart, precis som när det är sommar, vi gick en jättelång promenad i solen, och åt frukost utomhus. Sen igårkväll passade jag mina brorsbarn, och tjänade 200 kronor, feels good! Sen var jag med Hugisen och idag var jag på kören, och lånade "Animal Farm", engelskaboken som ska vara utläst på torsdag, på svenska! Så ska man plugga!


Nu sitter jag här med mamma, borde kanske trycka upp träjor där det står "Team Ingela". Haha, naawt, och jag älskar att ha internskämt med sig själv. Satan vad ofta jag har det.


Nu har jag en lång och proppfull vecka framför mig, fast roligt också. Lektioner till 17.10 på tisdag, kör på onsdag, Lukkan ensam på torsdag och Kultiration på fredag! Kulturnatten/1-år med Hugo tha king of tha pruttsorks på lördag, och jobba i the church of doom på söndag! Plus hundra läxor och ett mattetest, och badhuset på onsdag och miljöföredrag imorgon. Sån busy women jag är. Jag funderar på att göra min bildanalys nu. Men är inte säker. Jo, kanske. Or peanuts. Fan, nu var det internskämt igen.


"Ha det bäst, flodhäst!" Som vera (min brorsdotter, 6 år) lärde mig igår. Hennes lillebror Ivar (4 år) miussuppfattade det och sa "Ha det bäst, noshörning". Och "Ha det gott, myrstack" istället för "Ha det gott, igelkott". Snuttebarn <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se