Direktlänk till inlägg 22 september 2008

Måndagsbarn

Av klara - 22 september 2008 21:47

Då var man tråkigt nog igång efter helgen igen. Helgen var faktiskt en finfin helg! På fredagen var det Kultiration i Pildammsparken i Malmö, jättemysigt var det. Jag fann mig själv med ett sånt där töntigt leende på läpparna, och det var inte alls kallt, och jag slapp sjunga vattenmelon i alla låtar. Sen sov jag & Hugo-sötnosen här och vaknade upp till vår 1-årsdag! Galet vad tiden går snabbt :) Sen chillade vi på stan & åt pizza, och sen var vi ute lite på kulturnatten, som var helt okej. På söndagen fyllde hans mamma år, så vi gratulerade henne, & var på en lekplats med Harald, Hugos lillebror.


Sen när alla skulle äta tårta stack jag till kyrkan och jobbade för näst sista gången på kyrkospelet. Det kändes precis som i somras när jag satt på golvet och skulle tejpa fast sladdar. Annars var det typ lika segt som det brukar, och det var det idag också, när jag jobbade där för absolut sista gången. Skönt, och lite vemodigt.


Annars hade jag en fin dag i skolan, inget speciellt med den, det mysigaste var efter skolan när jag fick äta tårta/choklad & latte hemma hos Hugo! Puss på dig min käresta!


Nu ska jag lägga mig tidigt, och sova sött hela natten och gå upp och ha sexualkunskap. Fast först ska jag kanske ringa pappa. Yeeha, jag har köpt nya tandborstar, älskar the feeling of en ny tandbroste! Puss & godnatt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se