Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Mysdag

Av klara - 30 oktober 2008 20:43

Idag har jag haft en väldigt fin dag med min fader i Danmark. Vi började i kph, chillade sen över till louisiana, där jag aldrig varit, och tittade på Manga. Shit, jag gillar verkligen inte Manga, men den andra utställningen var jättefin! Sen åkte vi till helsingör och åt mat, och åkte färjan hem! Mkt trevligt, och jag köpte te på min nya favoritaffär, Systrarna Grene, och gula vantar & ett linne som pappa valde, haha! 50 danska kr för ett par vantar & ett linne är ju ändå billigt!


Nu sitter jag hos min Guldprins och bloggar, medan Guldprinsen läser Pippi Långstrump för sin lillebror. Hade en fruktansvärd cykeltur hit, cykeln gick sönder på halva vägen. Men nu är jag här!


Tråkigt nog ringde jag min bror, och det visade sig att jags ka åka skridskor imorgon! Fyfan vad ballt, jag har inte gjort det sen typ femman! Jag känner att Peppe Eng kommer "skrida" med mig!


Annars imorgon ska jag faktiskt på något sådant glamouröst som premiärfest på Jesus Christ Superstar med järngänget (Hugo, Hillevi, Alex, Mamma, 2 mostrar & 3 kusiner) imorgon kväll, det ska bli skitkul! Har INGEN aning om vad jag ska ha på mig, kanske mammas gröna klänning, eller inget alls kanske? 


Ojoj, nu kommer prinsen i egen hög person! Puss & hej - leverpastej!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - Onsdag 20 sept 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - Tisdag 28 feb 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Av klara - 20 september 2016 17:28


  Den här lille fjanten och jag i 9 år. Bara början, som vi alltid sa, i början.  ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se