Direktlänk till inlägg 3 november 2008

Duschtips

Av klara - 3 november 2008 21:37


Tips nr 1: Duscha alldeles för varmt så att det känns som du ska kokas

Tips nr 2: Borsta håret när du har balsam i, så blir ditt hår inte en dreadlock

Tips nr 3: Om du har tråkigt så sätt dig ner i badkaret, och i alla fall på min dusch så är det en såndär typ kula där kranen sitter, om man har en sån så kan man spegla sig så man ser helt sjuk ut, typ som Gollum. Jag gör alltid det när jag badar, och väser "my prrrreeeeeecious" eller hur det nu stavas

Tips nr 4:  Låtar som passar att sjunga i duschen: 

  • Powerballader, de klingar alltid så otroligt fint
  •  Musikallåtar
  • Värmlandsvisan

Tips nr 4: Om du har gjort som i tips nr 1 och har långt hår, så ska man vira in det i en turban, och när man sen tar upp turbanen typ en kvart senare är håret fortfarande varmt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

matilda

3 november 2008 22:27

klara jag älskar dina blogginläggg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se