Direktlänk till inlägg 16 november 2008

Regnsöndag

Av klara - 16 november 2008 13:24

Toodledoodle, idag är det den regnigaste Söndag jag varit med om i halva mitt liv! Igår morse åkte min ömma moder till Nicaragua, så jag måste lära mig att ta hand om mig själv nu, typ sätta på diskmaskinen och sånt jobbigt! Fast jag har faktiskt en väldigt söt prins som jag hoppas tänker hjälpa mig i alla situationer!


Idag passar jag mina brorsbarn Vera, 6 & Ivar, 4 år. Jag arriverade hit en halvtimme försent, sen var det Madagascar på tv, så det enda jag har behövt göra har varit att poppa popcorn och äta makaroner och köttbullar= inte ansträngande. Fyfan vad popcorn är gott, det ska jag börja äta konstant. Nu har jag vrit här i en timme, och jag har ingen aning om nör min bror, min svägerska och den lillalilla bebisen Selma kommer hem igen. Tänk att jag får pengar för detta. Helst sjukt. Men barnen är iaf skitsöta!


På onsdag är det historiaprov, och fredag är det matteprov, och jag kan INGENTING! Usch och fy, känns inte bra, så det ska jobbas på ikväll! Det går nog bra!  Puss & kram!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se