Direktlänk till inlägg 18 december 2008

Jösses flickor!

Av klara - 18 december 2008 09:52

Godmorgon allihopa!

Har gjort ett stort misstag idag. Igår fick jag veta att Cecilia, vår gehörslärare, som vi har första lektionen inte skulle vara här idag. Så jag vaknade nyss och sov som ett litet barn, och nu såg jag på Fronter att de har fixat en annan lärare till den lektionen. Eller att Inko ska ha 2 grupper. Så jävla dumt det är när man litar på att det inte är någon lektion och inte kollar upp det. Men jag får i alla fall en lugn och skön morgon. Usch, jag mår inte alls bra av att skolka. 


Jaja, igår var jag i alla fall i Malmö med Hillevis familj och såg Jösses Flickor - Återkomsten, och jag tyckte att det var väldigt intressant och bra, speciellt första akten. Andra akten blev lite rörig och inte så bra. Dessutom slutade hela pjäsen med fel replik tyckte jag, och det störde mig väldigt mycket. Men helhetsintrycket var bra tyckte jag! Nu ska jag äta frukost tänkte jag, puss & kram!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - Onsdag 7 nov 10:06

Jag kan dricka té och SEN kaffe till frukost   Jag kan se Paradise Hotel när det går på tv och oändligt många Kardashians-avsnitt   Singeltäcket är fluffigare än dubbeltäcket   Alla mina burkar med kosttillskott får stå framme på bordet ...

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se