Direktlänk till inlägg 20 december 2008

Den stora julklappspaniken

Av klara - 20 december 2008 16:59

Idag har det varit den där dagen då den stora julklappspaniken har inträffat. Jag & Hugo har varit ute på stan hela dagen och skrattat och gråtit över julklappshelvetet. Nu har jag bara 2 kvar, så det känns inte så farligt längre! Jag är helt slut! Så otroligt mycket folk ute på stan!


Nu ligger jag i min säng och vilar lite, om en timme ska jag hem till min bror, och äta middag med 2 av 3 syskon och pappa! Ska bli supermysigt. Och dessutom mycket mer sofistikerat än att gå på Revyxfest!


Fan, det är någon som står ute på gatan och spelar Bjällerklang 100 gånger i rad på en ostämd trumpet. Jag vill gå ut och slå den. Alla som har sett American Pie 2 vet ju hur kul man kan ha med en trumpet. Nej, skämt åsido, men fan vad trött jag är på den nu. Puss & kram, nu ska jag pyssla julklappar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - Onsdag 7 nov 10:06

Jag kan dricka té och SEN kaffe till frukost   Jag kan se Paradise Hotel när det går på tv och oändligt många Kardashians-avsnitt   Singeltäcket är fluffigare än dubbeltäcket   Alla mina burkar med kosttillskott får stå framme på bordet ...

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se