Alla inlägg under december 2008

Av klara - 22 december 2008 13:08

 

Klair i mittbena, vad tycks?


Nu ska jag strax ute på stan med Aso, och köpa det sista! Ciao! 
ANNONS
Av klara - 21 december 2008 22:02

Nu sitter jag här i min säng, nyduschad med mittbena! Tänkte testa att ha det nångång, seriöst. Det är faktiskt ganska roligt. Jag ser helt tokig ut ju!


Idag har jag bakat julgodis med Åsas familj och mamma, supermysig tradition. Fast jag tycker det är ganska tråkigt. Det enda jag tycker är kul är att skala mandlar, det som alla andra tycker är tråkigast. Men det är ju så att vi kompletterar varandra, som Karin Fagius skulle ha sagt! 


Mm, på tal om Karin ringde Andrea mig kl 03.00 inatt, min gulle-alt och sa "hej klara, sover du? jaja, men nu ska jag hem". Hon är fin hon!


Nu ska jag hem till min julprins Hugo ochmysa med honom innan han åker till sitt sommarställe imorgon, fast han kommer hem på fredag, så det är inte så länge han ska vara borta. Jag har ju massa släkt att umgås med under tiden, t.ex matriarkatet, min mamma, och hennes 3 systrar, och de 5 barnen med kvinnligt kön, och 1 barn med manligt. De ska jag fira jul med, och det ska bli supertrevligt! 


Imorgon blir det ensemble-rep 11-13, sen inhandling av de sista julklapparna, och julfix och sånt med mamma tror jag. Det är mycket som ska göras! Ha det fint allihopa!

ANNONS
Av klara - 21 december 2008 12:16

Nu ligger jag här i min säng efter en usel natts sömn! Vaknade av massa olika sms och samtal hela natten, och var vaken jättemycket. Men det är okej, för idag ska jag baka julgodis med min rara släkt. Och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer, peppa för ensemble imorgon. Vår kära ensemblelärare Inko slängde glatt in ett rep på 2 timmar imorgon, hallå, det är jullov då ju?


Och jag har 3 julklappar kvar att köpa, 2 till pappa och en till bror. Och så ska jag hämta lite grejer. Det får jag nog göra imorgon då, det blir bra! Längtar tills julskinkan, den är godast! Och idag ska vi köpa gran, det är faktiskt lite julkänsla på det. Puss & kraom

Av klara - 20 december 2008 16:59

Idag har det varit den där dagen då den stora julklappspaniken har inträffat. Jag & Hugo har varit ute på stan hela dagen och skrattat och gråtit över julklappshelvetet. Nu har jag bara 2 kvar, så det känns inte så farligt längre! Jag är helt slut! Så otroligt mycket folk ute på stan!


Nu ligger jag i min säng och vilar lite, om en timme ska jag hem till min bror, och äta middag med 2 av 3 syskon och pappa! Ska bli supermysigt. Och dessutom mycket mer sofistikerat än att gå på Revyxfest!


Fan, det är någon som står ute på gatan och spelar Bjällerklang 100 gånger i rad på en ostämd trumpet. Jag vill gå ut och slå den. Alla som har sett American Pie 2 vet ju hur kul man kan ha med en trumpet. Nej, skämt åsido, men fan vad trött jag är på den nu. Puss & kram, nu ska jag pyssla julklappar!

Av klara - 19 december 2008 18:49

Magisk dag är det idag, för nu är det jullov! Hade en finfindag, vaknade halv tio, så gick jag & Hugo upp, pysslade, köpte clementiner och sen gick vi till skolan och ät Grötlunch, fyfan vad gott det är! Sen var det avslutning med klassen, och julklappsbyte, jag fick jättefina pennor och en pärlplatta av Elvira!


Sen gick jag & Hugo runt på stan, och jag köpte lite julklappar och en skitful sport-bh! Sen fikade vi med Hillan & Alex, och nu ska jag hem till Hugo, om 8 minuter är det mat där. 


 

Du är min WinRaring! Nu ska jag packa, och springa (cykla) till Hugo! Ha en fin kväll allihopa!

Av klara - 18 december 2008 15:48

Hej igen allihopa! Nu sitter jag i mitt kök och har precis pysslat, vi har julklappsbyte med klassen imorgon, men har fått ett namn på sin lapp, och till den ska man ge present till. Jag kan nästan säga redan nu att min present är pyssligast. Eller i alla fall inslaget!


Om ca 1 timme ska jag till AF-borgen och sjunga med min kör för att samla in pengar till Usa-resan i sommar. Jag är så trött på att sjunga julsånger, så jag skulle kunna spy. I år hade jag 10 lucia/julkonserter! Plus denna blir det 11. Alldeles för många. Vi ska vara svart/rödklädda, har inget svart eller rött, synd! Ska leta i mammas garderob!Såhär ser jag ut nu! Puss!

Av klara - 18 december 2008 09:52

Godmorgon allihopa!

Har gjort ett stort misstag idag. Igår fick jag veta att Cecilia, vår gehörslärare, som vi har första lektionen inte skulle vara här idag. Så jag vaknade nyss och sov som ett litet barn, och nu såg jag på Fronter att de har fixat en annan lärare till den lektionen. Eller att Inko ska ha 2 grupper. Så jävla dumt det är när man litar på att det inte är någon lektion och inte kollar upp det. Men jag får i alla fall en lugn och skön morgon. Usch, jag mår inte alls bra av att skolka. 


Jaja, igår var jag i alla fall i Malmö med Hillevis familj och såg Jösses Flickor - Återkomsten, och jag tyckte att det var väldigt intressant och bra, speciellt första akten. Andra akten blev lite rörig och inte så bra. Dessutom slutade hela pjäsen med fel replik tyckte jag, och det störde mig väldigt mycket. Men helhetsintrycket var bra tyckte jag! Nu ska jag äta frukost tänkte jag, puss & kram!

Av klara - 17 december 2008 17:12

Hej bloggen (med Stine-Lee-uttal)! Idag är det onsdag, och jag känner att detta inlägget borde vara videoblogg, men jag har ju fortfarande inte kommit på hur man gör här på bloggagratis! 


Jag sitter i alla fall här vid mitt lilla skrivbord vid den vita fräscha raringen, och har precis duschat, och väntar på Åsa som är ute på stan, så ska hon komma hit och kolla på min skor! Vi har varit ute på stan och fikat, och kollat på julklappar. De ska bli köpta på Lördag tänkte jag, på runda med Hugis!


Ikväll ska jag & Hillevi med familj till Malmö och titta på Jösses flickor - Återkomsten, det ska bli jättekul. Sitter här utan byxor och vet inte riktigt hur högt man ska sätta ribban på dressen. Lågt hoppas jag, känner mig inte så piffig idag. Kanske ska sätta på mig en liten klänning i alla fall. Peppar gör jag såklart med Mamma Mia-soundtracket!  Puss & kram, skriver kanske en liten recension ikväll!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se