Alla inlägg under december 2008

Av klara - 16 december 2008 21:41

Hej igen omvärlden, jag rapporterar direkt från sängen! Det är otroligt varmt om benen, där datorn står, datorn mår bra, jag laddar den nu, jag har installerat Msn & uTorrent, dock inte iTunes, ska göra ett nytt försök strax. Jag mår finfint. Jag har dessutom hittat ett program till min inbyggda webcam med en massa spännande effekter! Nu ska jag starta om den lille rackaren!

ANNONS
Av klara - 16 december 2008 20:33

Ärade läsare, idag är en historisk dag, det är nämligen första dagen med min nya, blänkande, vita, vackra MacBook! Jag pratade med Ylva på Comhem-supporten i 33 minuter, men det var faktiskt värt varenda sekund, för nu sitter jag här vid mitt grönmålade skrivbord och kan faktiskt använda den! Jag är nöjd!


Nu ska jag förflytta mig till sängen, så jag riktigt kan känna hur bärbar den är! och utforska alla spännande detaljer. Jag kommer inte kunna sova en sekund på hela natten! Pusseluss! 

ANNONS
Av klara - 15 december 2008 20:23

Jag läste nyss på Expressen.se om Daira, 12 år, som ville ha en minigris för sina föräldrar, men hon fick ingen, så då skrev hon till Statsministern. det var nästan det raraste jag varit med om!


Igår laddade jag ner hela Mamma Mia-soundtracket, och har därför blivit en lycklig person, och jag måste bara säga såhär. Att de låtarna som är minst kända är nästan bäst. Som typ "When all is said and done" är ju jättefin. Och "Thank you for the music". Och då ska vi inte talaom "Slipping through my fingers". Alla borde ladda ner detta lyckliga album!


Idag har varit en fin måndag med min måndagsprins, och sen promenerade jag runt i hela stan, och köpte tortellini, och nu vill jag verkligen bara gå och lägga mig, fast klockan bara är 20.26 Jag är sjuketrött! Puss & snuss!Av klara - 14 december 2008 19:49

Nu har jag äntligen kommit hem från alla 5 Nallekonserterna och är sjukt trött. men jag peppar Abba ändå, för imorgon är det Ensemble-uppspel, och min röst är inte vad den har varit, utan det är en sjukt porrig basröst. men de är mysigt det också. Och jag har en sjukt smörig piano-läxa. Som jag inte tycker om, och nu ska jag bada! Puss & godnatt

Av klara - 13 december 2008 19:09

Åh vad jag är trött! Har varit i Malmö på konserthuset och haft nallekonserter med Malmö Symfoniorkester hela dagen. 3 st konserter, och det 'är otroligt ansträngande. mamma var där på första och vinkade med mina nallar som hon gjort sen jag var liten. Var där och övade igårkväll, och ska ha 2 konserter imorgon! Och nu ska jag äta thaimat med mamma, och vi ska ha pyjamas och titta på Lucia! Puss & kram

Av klara - 11 december 2008 09:08

Idag hade jag ju tänkt att testa att videoblogga, men jag fattar inte riktigt hur man gör, om det än fungerar på bloggagratis. Så nu får ha en skriftlig rapport istället.


Nu sitter jag här och dricker nica-kaffe, det godaste, man tar mjölk, sen värmer man det i micron, sen häller man i kaffepulver, i mitt fall från Nicaragua. Asgott. Iaf, jag har en fruktansvärt upptagen dag idag. Nu på morgonen måste jag packa massa grejer till Lukkan-julavslutningen som är ikväll. Jag & tilda ska sminka barnen med vårt eget smink, och det blev visst min uppgift att frakta alla pepparkakorna som absolut inte får gå sönder! Sen har jag gehör klockan 10, sen lunch, ehl & engelska, sen en håltimme där jag måste ut på stan och köpa röda strumpbyxor. Och sen kl 15.00 är det körövning i skolan, 2:orna har Luciatåget, så det är lång övning, men jag måste sticka 1,5 timme tidigare för att gå till Lukkan, då har vi en timme på oss at sminka och fixaoch öva, och sen kommer alla föräldrarna och tittar på vår dans! Superkul, men stressigt! Nu ska jag packa och sånt trams. Ni får bilder ikväll! Puss & kram!

Av klara - 9 december 2008 20:43

Mamma bestämde sig idag efter mycket bönande (läs: tjat) att vi skulle äta thaimat, det är ju faktiskt min namnsdag idag, Anna! Så puss på alla andra Annor, speciellt Tilda! I alla fall så har vi ju turen att ha en finfin thairestaurang precis över gatan, så jag klädde inte på mig särskilt mycket, och precis när jag låst dörren och vi stod ute i trapphuset frågade jag mamma om hon hade tagit med nycklarna. Tyvärr! Alltså, utelåsta i kalla kläder, och jag hade ingen mobil. Jag grät nästan när jag stod nere på gatan och tittade upp mot köket som lyste så hemtrevligt. Men mamma cyklade och hämtade vår extranyckel, och sen var allt frid och fröjd. och thaimaten var god!


Och nu är det nästan kväll, och jag ska bara bada, ringa en Lukkanförälder, och LukkanLovisa, och så ska jag ta lite fakta om Bach från Wikipedia och så ska jag bada. Och sova, det står högt på priolistan nu. Annars ser priolistan innan det nya året ut såhär:


  • Köpa alla julklappar, jag har sjukt många att köpa till faktiskt. Inte helt okej
  • Försöka känna någon julkänsla och familjeglädje, trots att det är första gången jag ska fira jul med skilda föräldrar
  • Äta sjukt mycket mat, speciellt julskinka, som är det godaste, och godis
  • Shoppa fantastiska mängder på mellandagsrean (nu vet alla att det inte kmr bli så)
  • Sneaka mig in på Kultiration i Malmö med 18-årsgräns


Det blir ball. Observera att jag dissar Revyxfesten. Jag är en mogen människa. Nu ska jag ringa Matildisen också. Puss & kram!


Btw, Följ min blogg med bloglovin

Av klara - 7 december 2008 17:35

Om 80 minuter står jag iAllhelgonakyrkans foajé, med ett figurriktigt (naawt) lusselinne, glitter i midjan och i håret med ett tänt ljus i handen. Karin Fagius årliga Luciakonsert.


När jag var liten var jag alltid arg på de som hade uppsatt hår, jag menar tärnor ska ju ha utsläppt. Fast nu ska jag också gå över till den mörka sidan och ha mitt hår i en litenliten knut, så inte någon kan bränna upp det. Det är ändå lite julstämning när alla 150 barnen är på plats, när Karin är stressad som ett bi, när Hasse springer fram och tillbaka bland pianona, När man somnar i högaltaret, när man har tvingat sin mamma att göra en ljusmanschett, och när man själv typ har feber och vill bara gråta. Så känns julen för mig, haha. 


Detta är riktig julstämning, när jag och Hugo var på stan såg vi dessa underbara dagisbarn dansa runt granen och sjunga Lusselelle sådär fint som bara barn kan.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se