Alla inlägg under december 2008

Av klara - 7 december 2008 00:58

... När man står i affären och har hittat massa roliga grejer, och ska precis betala, och då säger kassörskan med ett litet bitchigt "tyvärr, inga pengar på kortet" och skrattar lite sådär "jag-låtsas-att-jag-tycker-synd-om-dig-fast-jag-är-skadeglad". Jävla skitpengar. Hängde iaf undan min lilla rara klänning jag fann, så jag ska skrapa ihop mina sista slantar imorgon och gå och köpa den. och nu ska jag sova, för jag är asasastrött och har Luciakonsert imorgon, och jag har inga vita strumpor :(

ANNONS
Av klara - 4 december 2008 19:45

Klara är Lukkanledare, och står framför spegeln med alla barn utspridda för att ha uppvärmning. Hon är iförd gråa mjukisbyxor och H&Mlinne utan bh.


Lisa: Klara, varför har du så stora boppar?

Mia till Lisa: Vad är boppar?

Lisa viskar något till Mia

Mia: Jaha, det har jag också tänkt på

ANNONS
Av klara - 1 december 2008 22:09

Snart skriver jag från en sprillans ny MacBook som jag fick i 17-årspresent av mina rara föräldrar! Skulle ha köpt den idag, men den fanns inte inne så den kommer på torsdag! Fick massa fina, kläder och presentkort och så. Mycket fint, och god tårta! Tack så mycket allihopa!


Haha, jag hittade nyss ett blogginlägg som jag skrev i åttan, eller sjuan på en annan blogg. Man får ju hoppas att jag utvecklats..


Mitt liv Jaaaa...ja vet faktiskt inte alls vad jag ska skriva..jag är förkyld, det kan man ju alltid skriva:D Imorrn får vi våra franskaprov..:S..fast jag tror det gick rätt bra=)Jaa..vi va på bibblan..tråååkigt..sen hade vi lång lunch, jag åt typ 1000 vegetariska schnitzlar..(inte vegetarian:P)sen höll vi på om exkursionen..daaah..jag var med och skapade lite dokusåpa..men bara lite..men men..ska gååå! kyssahnaa  <Usch & fy! Till detta får ni en fin fjortisbild som säkert togs vid ungefär samma tidpunkt! Nu ska jag sova! Puss & kram 
Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se