Direktlänk till inlägg 26 januari 2009

Blondinbella

Av klara - 26 januari 2009 00:12

Nu har det äntligen gått min "Blondinbella-fria-månad", och 4 minuter över 12 kastade jag mig glatt in på bloggen. Och jag blev otroligt besviken. Jag uppmanar er allihopa, sluta läsa. Visst hon är ball, och vissa åsikter är helt okej, men jag måste säga att jag mått bättre utan hennes propaganda. Att hon åkte ut ur Let's Dance kändes bra tyckte jag, jag har t.o.m gått med i Anti-Blondinbella på facebook. Observera att det är Anti-"Blondinbella", inte anti-"Isabella Löwengrip", för hon är en duktig tjej på många sätt. Men jag tror inte man mår bättre av självaste bloggen. Katrin är den nya Bella!

Fast där är det snarare bloggen som är bra, inte själva personen. 


Jaja, allt är egentligen försent för att diskuteras, och jag imorgon börjar jag kl. 12.00, och innan dess ska jag skriva färdigt kulturhistorian, duscha och testa glasögon tänkte jag. Och gå till Nordea. Sen har jag 2 lektioner, och sen måste jag börja plugga ljudteknik, och sen ska jag på Lukkan-ledar-möte. Inte så pepp faktiskt. Är mer pepp på Paula. Måste städa mitt rum imorgon, så kanske ni får lite före och efter bilder.


Sålänge får ni den här gamla fräscha bilden på mig & brorsdottern Hilda i Washington. ungefär sådär känner jag mig just nu!


Puss och godnatt på er alla!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se