Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Klaratiara vs. Blondinbella

Av klara - 27 januari 2009 19:26

Jag sitter här i soffan med min rosa, juicy mjukisbyxor, och kollar på mina bloggarkollegor, såsom Bella, Nils, Kissie, Katrin, Stina & Kenza. Det är ju viktigt att inspireras av andra. Såhär skulle jag nog kunna uttala mig:


Bella: Bella smyger sig in i vårt undermedvetna och rör runt med en liten träslev. Utan att vi märker det. Det är läskigt, och det är farligt för mänskligheten, fast hon är smart egentligen.


Nils: Nisse är bäst, ingen protest! han skriver bäst, förutom djurfilmerna. Är trött på dom. Annars är han fin. Bäst var det när han åt julmat och hade tagit en bild på sin norrländska julkorv som såg ut som en kroppsdel som jag inte äger.


Kissie: I don't get it. Hon är lika gammal som mig, och hon ser otroligt mkt äldre ut. Hon dricker varje helg och lägger upp en massa bra bakistips. Hm, borde sluta läsa.


Katrin Zytomierska: Karin är min nya, eller snarare Katrins pappa är min nya. Han verkar sjukt skön. Katrin är öppen som fan, och det gör henne ball. Men det är ju inte precis något som man bryr sig om.


Stina-Lee: Åh nej, finns det något värre än sånna pinsamma videobloggar som hon gör? Fast hon verkar som en skön tjej, men det känns lite ytligt.


Kenza: Fattar inte riktigt grejen som som gör henne så fantastisk. Hon är snygg, men modellbilderna är inte så fina. Och hon gillar Tokio Hotel, så jag kan inte ta henne seriöst.


Klaratiara: Mm, fantastico, så intressant och bra. Som Sara sa en gång: Klaras blogg handlar om mat, godis & hennes pojkvän. Jag har en egoblogg, jag skriver bara om mitt eget arma liv. Men det känns helt okej ändå.


Slutsats: Frågan är; vad gör en bloggare till en bra bloggare? Ingen aning, men min vinnare är Nils. Och på andra Katrin. Om man inte räknar med mig själv alltså.


För att fortsätta på egotemat kan jag berätta att jag har det fetaste provet imorgon i ljudteknik som jag inte fattar någonting av. Som jag sa till Isak idag "tyvärr hade jag för mycket känslor igår, så jag kunde inte plugga". Amen det är så ibland, man måste kunna ta hand om sig själv innan man kan ta hand om något annat. Så nu ska jag hem till Hugo & äta glass, för jag har jätteont i min arma hals. Inte helt okej. Plus att jag har en arg mamma som inte förstår dealen med att blogga framför att plugga. Haha, puss på er alla!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se