Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Klara är för trött

Av klara - 29 januari 2009 23:30

Klockan är 23.30, och för alla er som läst min fina blogg (med ny, ful, design, ska jobba lite mer på den) innan vet ju att det är för sent för mig att skriva ett normalt, sammanhängande inlägg. Om det skulle vara någon som läser min blogg för första gången nu så ska jag presentera mig såhär:


Hej allihopa, mitt namn är Klara, jag är 17 år, och bor i Lund med min mamma, fast mina vänner som jag umgås mest med hemma är min säng som heter Paula, det är Mio som döpt den, inte jag, mina fina gosedjur, och råttan Remy från Råttatouille-spelet. Jag går estetisk musik i 2:an på Spyken, och är inte särskilt estetiskt kompetent, jag sjunger mest, precis som alla andra. På min fritid sjunger jag i kör, är musikalledare för 9-åringar, umgås med mina fina pojkvän Hugo, eller kanske ibland med mina kompisar, lyssna på en massa olika musik och så brukar jag äta ganska mycket, och titta på Top Model. Min blogg är en typisk egoblogg, men det känns bra att dela sina tankar med någon annan. Lite så!


Sådärja, där fick ni!


Nu liger jag i min baby-Paula som jag ju nyss nämne och gosar med min MacBook som jag dock inte nämnde, men som är viktig för mig, och lyssnar på fina Salem al Fakir. Han är mys han! Imorgon börjar jag egentligen 8.20, men jag ska till optikerna 9.40, så jag tänkte faktiskt ta mig frihetenatt stanna hemma tills dess. För er då som inte vet allt om mig, så hatar jag optikern. Men nu ska jag skriva ut ett recept så jag aldrig mer behöver gå dit, utan bara kan ta allting på internet. Sen är det helg! Tänka sig! Veckan har gått fort, den gör lätt det när man har en sån fin pojke som jag har som jag får umgås med. Och äta glass och titta på film med. Mm, puss gulle!


Nu ska jag försöka få en liten blund! Är faktiskt ganska trött nu. Sov så gott allihopa! Puss & kram!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se