Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Fredag!

Av klara - 30 januari 2009 17:44

Hej allihopa, idag är det fredag och jag är så glad för det!


Haha, citat från Bellas mest gay videoblogg, synd att jag kunde det utantill! Menjag är faktiskt glad för det, ska bli skönt med helg fast den är fullbokad. Min klass har varit med i en film om mobbning och övervikt, så under helgen ska vi på utbildning inför att åka ut i skolor ochvisa filmen och prata om övervikt. Ska bli superspännande, och säkert jättenyttigt i många sammanhang. Sen ska vi få massa fin mat, och bowla på BigBowl i Malmö! På söndag är det filmpremiär på SF, och då får man vara snygg också, det är ju kul! 


För övrigt har jag idag varit hos min kära optiker och beställt 2 par bågar, ett par svarta och ett par bruna, exakt likadana. Men man fick 2 till priset av 1, så det var ju lite skitsamma. Jag tänkte börja varva lite emr linser och glasögon, tror inte mina ögon mår så bra. Sen gick jag till Gina Tricot, galen rea där, köpte en röd myströja för 49 kr! Kändes fint!


Ikväll ska jag först laga mat med mamma, och sen hoppas jag att det händer något ball! Hoppas ni har det bra, pusspuss!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se