Alla inlägg under januari 2009

Av klara - 18 januari 2009 17:34

Mamma "tvingade" mig till Nova idag, men det var helt okej. Köpte 2 par skor, 1 klänning och 1 tröja. Gjorde ändå inte så mycket!


Drömde mardröm om Spymf-konserten hela natten. Jag varastressad som ett djur, min ensemble var borta, jag hade på mig en senapsgul pälsklänning som var skitful, jag hade druckit champagne, och då kom Krister och sa "man får inte dricka alkohol på Spymf", Viktor & Isak var borta, Alf satt i ett hål och spelade Djembe-trummor. Jag är asnervös.


Ikväll blir det lite kulturhistoria-arbete, mycket Råttatouille, och lagom mkt bad! Puss på er allihopa!

ANNONS
Av klara - 16 januari 2009 17:05

Min dator stod precis vid fönstret, så den är helt kall, stackare!


Nu är det iaf helg, och mitt hår är nyklaippt. Det kändes verkligen att den bruden inte var professionell, men hon fick ut alla tovorna, fast hon klippte väldigt rakt, inte så fint! Men helt okej, det känns tjockt. Men det är kort!


Nu ska jag spela Råttatouille-spelet, har totalt fastnat i röret! Pusshaj!

ANNONS
Av klara - 14 januari 2009 22:04

Tjena tjena allihopa, vad hurtig jag kände mig plötsligt! Helt okej känsla ändå!


Nu har jag lyssnat på Beyonce i ungefär 1,5 timme, och under tiden skrivit min engelska bokrescension. Mat är bara för töntar, tänkte verkligen äta något, men sen när jag gick ut i köket tappade jag helt lusten. Inte bra alls, får komplettera med en fet frukost!


Imorgon kl. 10.00 ska jag & rara ensemblen spela Abba för 50 dagisbarn som kommer till Spyken för att fira 80-årsjubileum med sitt dagis, Arken. Fan, har inte kollat kläder, ska nog ha min Mimmi Pigg-kjol! Det blir fräsigt, och sen ska jag sälja biljetter till Spymf-konserten på lunchrasten, så kom och köp! 60 spänn, och ni får se mig skämma ut mig i 2-strukna oktaven!


Nu ska jag duscha, ha det fint! Pusshej!

Av klara - 13 januari 2009 21:47

Min ensemble är värd flera tusen Powerking var, så som ni har stått ut med mig idag! 4 timmars rep, men det ger resultat! Vi är grymma!


Hugo, Hillan & Einar är också värda Powerking. Ville bara säga det också.

Av klara - 13 januari 2009 07:39

Godmorgon på er!


Har ni nångång varit med om att ni har fightats jättemycket mot en sak, verkligen gått in för att stoppa nånting, och sen plötsligt ändrat er och jobbat på andra hållet, och supportat den här grejen jättemycket? Jag har. Bara så ni vet. Jag gjorde det igår. Det är faktiskt sjukt att man är så anpassningsbar. 


Ja, idag är den en ny och glad dag, det är kolsvart ute, och jag har jätteont i halsen. Och jag har fortfarande ingen kalender, tappade bort min i slutet av förra terminen, och det är kaos nu, mitt liv är i min kalender. Väntar på att mamma ska komma ihåg att ta en från Malmö Högskola.


Nu ska jag äta frukost, och sen har jag en ganska tight dag framför mig med Kulturhistoria, matte,extra ensemble-rep (åh vad det ska bli kul att se), och cubase! Sen ska jag antagligen springa in på frisör-dropinet här över gatan! Ha en bra dag, pusshej!

Av klara - 12 januari 2009 08:18

Hej allihopa!

Jga har verkligen haft en fruktansvärd natt, sov nästan ingenting, så jag vet precis hur trött och gnällig jag kommer vara ikväll. Jag startar i alla fall dagen bra, med fruktsallad och kokt ägg. Bra Klara!


Nu är det första hela skolveckan, och jag är inte särskilt pepp. Filosofi-kursen slutar denna veckan, ska lämna in mitt hemprov idag. Annars är det inget mer som slutar för min del. Nästa vecka är det EOS-vecka för ettorna, och då har vi typ inga lektioner, och då är det SPYMF, och sen börjar jag med psykologi. Spännande! 


Mmm, himmelen är helt rosa bakom Johannes hus här från mitt köksfönster. Superfint! Ha en bra dag på er, puss!

Av klara - 11 januari 2009 00:57

Jag undrar hur många gånger när man har fysiskt ont det egentligen handlar om något psykiskt. Ganska många, fast jag tror definitivt inte att det är så nu, mina ögon gör ont bara för att jag vill ta ut mina linser.

Nej men ni vet så många gånger det gör så jävla ont fysiskt, fast det är psykiskt. Jag undrar också om jag kommer radera detta inlägget någongång när jag läser igenom det och undrar hur dåligt det egentligen är. 

Av klara - 9 januari 2009 22:42

När blev solen gul, när fick vagnen hjul
Jag bara undrar
Vet du när blev himlen blå, när blev molnen grå

Jag undrar 


Åh fina Ted Gärdestad! Nu ska jag & Hugo belöna oss efter att första dagarna är färdiga, och kolla på film! Hörs imorgon! Puss!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se