Alla inlägg under januari 2009

Av klara - 8 januari 2009 09:01

Idag blir allt som det var innan. Varje morgon ska jag vakna av nån hurtig låt på mobilen, vakna och känna att jag hellre dör än att gå upp, och sen ska man upp till Spyken. Precis så var det imorse!


Nu sitter jag här vid mitt köksbord och äter päron & dricker chai latte, och ser sjukt nyvaken utom 59 minuter börjar jag med Gehör, i musiksalen med Cecilia. Helt okej. Efter skolan ska jag planera Lukkan-terminen med Tilda, och sen ska jag hem till Hugo och titta på "De halvt dolda", ni vet Jonas Gardells dramaserie.  Vågar inte titta på det själv, haha!


Hoppas ni alla får en fin första dag i skolan! Pussa!

ANNONS
Av klara - 7 januari 2009 12:16

Idag är en sån där sorglig dag, när man vet att man måste ta farväl av något fantastiskt. Jullovet. Jag har jättemycket som jag borde göra idag, tex det svåraste filosofiprovet jag någonsin sett, trots att det är ett G-hemprov. Jag skulle titta igenom frågorna, och jag grät. Dessutom borde jag klippa mig, mina toppar är inte vad det har varit.


Igår fyllde min lilla mamma år, så vi var i Köpenhamn, och shoppade på en massa outlets som låg helt öde på en kaj. Sen var vi inne i stan och åt turkisk buffé, jättegott! Puss på mamman!


Tror jag ska göra popcorn, så jag har något att leva på idag.. Puss!

ANNONS
Av klara - 5 januari 2009 16:03

Som ni nog alla vet så är jag väldigt god vän med min säng, som heter Paula. Vi har en ömsesidig och avslappnad relation för det mesta.

Igårkväll hände något fantastiskt. Vi träffade en ny vän,som heter Remy. Vi minglade lite med honom igår, och idag har vi verkligen bekantat oss med honom. Han tar oss ut på massor av spännande äventyr! 

 

Jag är helt beroende av Ratatouille-spelet!

Av klara - 2 januari 2009 14:30

Hej allihopa, tänka sig att detta är första gången på hela året jag bloggar! Det känns inte särskilt annorlunda faktiskt.


Jag sitter hemma hos Hugo insvept i ett täcke, och Hugo spelar dragspel. Det är ganska ofta jag bloggar när han gör det, så ni kanske tror att vi aldrig umgås när jag är hemma hos honom, men så är det inte!  Nu har jag bott här ganska länge, och ska flytta hem ikväll tänkte jag, måste träffa min mor lite också.Ja, ha ha vad lite jag har att säga idag. Får väl återkomma när jag har något av intresse att skriva! Kram!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se