Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Kvällsrapport

Av klara - 23 februari 2009 21:49

Hej igen bloggen! Nu sitter jag i min fina säng och lyssnar på Mikael Wiehes nya skiva. Intressant.


När jag & Mojjan kom till dansen var det ingen mer där, bara ett fåtal tanter som dansade magdans.. Så vi får se, det verkar jättekonstigt, jag som var så pepp. Men jag & Mojjan handlade massor av mat istället, och därför lagade jag en mkt intressant wok.


 

Klair och kokosmjölken. Ni ser här hur pepp jag var!


Här har ni min fina wok, gjord på en påse frysta grönsaker och en burk kokosmjölk. Det ser otroligt äckligt ut, men var ganska gott. Observera att för att ta denna bilden var jag tvungen att luta datorn över hela grytan, jag var skitnervös att tappa den mitt i spenat-och-kokos-röran.


Nu ska jag strax hämta upp lite tvätt så att jag kan få bädda min säng, läsa psykologi och sen sussa sött i Paula. Det var ett tag sen jag sov i henne, och framförallt ensam. Det kommer bli tomt :( Hoppas att ni får en fin kväll/natt! Puss och gos!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se