Direktlänk till inlägg 26 februari 2009

Klair extra-ordinair

Av klara - 26 februari 2009 21:04

Haha, vad glad jag blev, för rubriken rimmar! Jaja, här sitter jag iaf vid mitt fina köksbord och äter lax med wokade grönsaker! Och har haft en finfin MEN ganska seg torsdag. Jag har ett fruktansvärt otrevligt svenskaprov imorgon som jag inte har pluggar sådär värst mkt på.. Usch, som vanligt alltså! Mums, thai-sweet-chili-sås är min vän!


Just det, måste berätta, mitt förra inlägg handlade ju om att Hillan skulle köpa Pucko (läs nedanför). Så jag sitter här, peppar Puckon, Hillan kommer in, jag känner nästan den krämiga smaken när Hillan säger "jag tänkte att vi skulle testa soyamjölkschoklad istället!!" Fatta sorgen! Men, den var god ändå, och jag blev nöjd sen ändå. Pucko är ändå onyttigt! Nu ska jag Soda Streama lite vatten faktiskt! Ha en fin kväll, pusse!

 
ANNONS
 
Ingen bild

hillan

26 februari 2009 22:55

alltså, nu ska du inte gå och tro att sojamjölkschoklad är nyttigt:P gissa vad jag gör? dricker sojamjölk :P

 
Ingen bild

Missan

27 februari 2009 21:43

Det är min hillevi det

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se