Alla inlägg under februari 2009

Av klara - 21 februari 2009 21:02

Sitter här och väntar på  min Hilla, och sen ska vi till Martini och chilla! Tror ändå att riesenschnauzern får hänka!


Dagens outfit, klänning från Gudrun Sjödén, kofta från Gina Tricot.


Ha en bra kväll alla!

ANNONS
Av klara - 21 februari 2009 11:13

Goodmorning starshine säger superpigga Klairtiair, rapport direkt från golvet, med en sovande gullepojke i Paulan

 

Nu har jag varit sådär dålig på att skriva igen! Smisksmisk på mig, blir nog bättre när det är vardag igen.


Ja, sen jag skrev sist har jag ju varit på Spa i Varberg! Fick en jätteskön oljemassage, och det var hur mycket god mat som helst. Och så var ju sällskapet trevligt såklart. 


Annars  är ju tråkigt nog lovet snart slu, och jag har hunnit med en sak på göra listan, så det blir imorgon kväll dådå. Men jag är nöjd. Har inte gjort så mycket och det känns bra!


Idag ska jag åka till mina kusiner vid Kristianstad, äldsta kusinen Elin fyller 20! Hoppas vi får tårta.. Haha, hoppas ni har en fn lördag allihopa!


ps. Skulle bara slänga in att Hugo är otroligt söt när han sover. Och ovanligt svårväckt idag. Hur ska jag väcka honom? Ska jag väcka honom? 

ANNONS
Av klara - 17 februari 2009 21:24

Hej allihopa! Superlängesen jag skrev nu! känner inte peppen alls. Men lite pepp kände jag nu, när jag sitter i Piddes superlyxiga källare som han har alldeles själv, med egen källaringång, eget kök, kaffemaskin, darttavla och 2 danska fåglar. Jag är skiavundsjuk. Jag funderar starkt på att flytta. Hittade en fin lägenhet på Esplanaden här i Lund för 6000 i månaden. Haha, jag måste jobba varje dag på iCall isåfall. Men det hade varit fett!!


Har annars haft ett fint lov än så länge, inte gjort så mycket, mest spelat Guitar Hero med Hugisen, och idag var vi på fin promenad i snösolen och drack varm choklad. Imorgon bitti åker jag med mamma, & Åsas familj till ett spa i Varberg, ska bli supermysigt! Hoppas att alla ni har ett skönt lov! Hörs på fredag, kramizaj!

Av klara - 13 februari 2009 21:06

Jag känner gosekänslan av det fantastiska lovet! Efter en otroligt jobbig dag med kulturhistoriaredovisning, engelska-uppsatsskrivning, och matteprov. Sen plötsligt var det lov! Helt fantastiskt! Jag firade det det hela med en tripp till Nordea, och sen gick jag hem och somnade. Vaknade lagom till en delicious wokmiddag :) Nu sitter jag och myser med godis och lite bubbelvatten framför Let's dance! Ha ett gutt lov på er allihopa!

Av klara - 10 februari 2009 23:29

Nu haver jag anslutit mig till de kändare bloggerskorna och skaffat mig nya glasögon!


 

Ganska ful bild, men jag orkade inte posa så länge. Enligt mig ser jag ut som en wannabe-intellektuell liten brud, Hugos mamma tyckte jag såg "söt" ut, och Hugos storasyster Clara sa "du ser så intellektuell ut som du är". Hmm, menar hon att jag ser intellektuell ut eller inte?


Nu ska jag iaf sova i min nybäddade Pippi/Paula-säng! Sovgott allihopa!

Av klara - 10 februari 2009 16:21

För tillfället är min blogginspiration inte så blomstrande tycker jag. Jag är ganska ointressant just nu kanske. Idag har jag iaf vaknat hos Hugisen, ätit frukost, sen var vi ute på stan och köpte present till Hugos pappa som fyller år imorgon, och jag köpte ett läppbalsam och ett supertråkigt kollegieblock till skolan. Letade efter en massa olika kläder, men hittade inget. Ska kolla runt lite på internet.


Jag är helt fantastisk på att låta bli att plugga matte. Har inte gjort nånting, och tänkte inte det heller, tänkte nätshoppa istället, och sen ska jag äta med min papi ikväll, så det lär ju inte bli så mycket gjort ikväll. Jo, jag ska hämta mina glasögon som har kommit! Så det ska ni få bilder på sen. Superspännande! Kram på er alla, nu ska jag pyssla lite, haha!

Av klara - 9 februari 2009 22:33

Jag har precis blivit vän med en brud som heter Klara Sjöblom på facebook! Fatta coolt! Vi heter samma sak!


För övrigt sitter jag i Hugos kök och ska snart dricka yogi-te! Imorgon är det d-dag, och det är fint. Puss på er, sov gott!

Av klara - 8 februari 2009 12:21

Hej allihopa!

Det känns som att det var jättelängesen jag bloggade, fast det bara är 2 dagar sen. Men nu sitter jag här vid frukostbordet med en fin prins i Pippi-tröja framför mig och bloggar!


Denna helgen har varit ganska slapp, i fredags var lilla släkten här, och sen mös jag med Aso, och sen åkte vi till Bitch. Haha, det var roligt på många sätt kan vi säga. Igår var segdag med Hugo, och sen var vi hos Alexandra på kvällen. Och såklart en kebabtallrik på vägen hem. Sjukt gott är vad det är!

Idag ska jag följa med till Hugos familjekompisar vars dotter fyller ett (snuttipluttigutti) och äta tårta, hoppas jag. Jag är pepp! Ikväll blir det nog lite tråkigt matteplugg inför provet på fredag, börjar 12.00 imorgon, så jag kan chilla hela natten! Hoppas ni får en fin söndag allihopa!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se