Alla inlägg under februari 2009

Av klara - 6 februari 2009 22:49

Här kommer min lista över det bästa i "Bag In Da Box-låten":


1. Var-är-boxen-där-är-boxen-dansen

2. Tersstämman

3. Gurkan

ANNONS
Av klara - 5 februari 2009 21:20

Detta inlägget tillägnar jag alla er som inte tycker att jag är en äkta estet, som når upp till er nivå. Jag vill i alla fall få en chans att bevisa att jag försöker. Ni ska få 3 bildbevis.


Jag har faktiskt övat på min pianoläxa. Detta är det som bevisar minst att jag är en likvärdig estet, eftersom de flesta brukar träna på sina läxor, men jag tänkte att vi skulle mjukstarta!


Jag håller på att lära mig ett nytt instrument. Fede-creds till mig. Trumpet är assvårt, mina läppar svullnar upp så jag ser ut som en anka, och man spänner typ hela kroppen. Men det går ganska bra. Idag satte jag Pippi Långstrump, och övade aktivt på "Thank you for the music". Jag har ganska bred repetoar.


Detta är min dörr, som i och för sig inte är färdig än, men jag jobbar på det. Ni ser även Svane-tröjan på bilden, och den skär sig mot det gröna, som INTE ska föreställa gräs. När mamma såg det sa hon "åh vilket fint gräs". Det är inte gräs, det är jorden eller nåt. Med denna bilden vill jag iaf visa att jag skulle kunnat gå bild också.


Jag lovar att ge rapporter om alla mina tre estetiska aktiviteter, funderade på att slänga ut en teaterbild också, men jag har ingen döskalle hemma, så jag kunde inte ta en Hamlet-bild. Tack förmig, over and out, sovgott.


ANNONS
Av klara - 5 februari 2009 09:15

Min första tanke när jag vaknade i morse var "jag måste krama spykens schemaläggare för att han låter mig börja 10 på torsdagar". Jag greps av en väldig kärlek till någon jag inte ens vet vem det är. Stor eloge till schemaläggaren iaf, du är värd en kram!

Av klara - 4 februari 2009 23:45

Hello ladies & gentlemen!

Ligger i Paula och lyssnar på bästa sovlåten, Lullaby med Vocal Six. De är bäst. 


Mm, fin dag på det hela taget faktiskt. Förutom att jag har haft halsbränna hela dagen. Det är sjukt obehagligt. 


En annan sak, som dock inte är obehaglig är att jag nu i februari bloggat i 2 år! Det är bara att gratulera min fina bloggis! Fast då skrev jag inte så seriöst, tror jag. Eller inte så kommersiellt i alla fall. Nej! Nu är det ordning och reda!


Och nu ska jag defintivt sova, haha! Börjar 10.00 med gehörsprov, har inte pluggat alltför mycket.. Men finehugo hjälpte mig innan, så det blev lite bättre :) Godnatt allihopa!

Av klara - 3 februari 2009 17:37


 

Åh gud. Jag är frälst. Fyfan vad gott.

Av klara - 3 februari 2009 13:59

Toodel alla fina läsare!

Nu sitter jag här vid Peter Bohlins dator uppe i Studion på Spyken. Har aldrig träffat Peter, undrar vem det är. Jag har varit här i 2 timmar nu, och inte gjort ett skit. Jo, jag har ätit en banan & ett äpple, jag har spelat Spindelharpan, läst Slitz, diskuterat med Augan om det är kul att se lesbiska på McDonalds, hällt ut en halv flaska Blue Keld på golvet, och fått 2 dissar av Per. Jag är på topp. Om en stund får jag iaf ställa mig i ett grymt sunkigt bås och sjunga, så jag kan se framemot det. Plus att jag har litelite choklad med mig som jag tänkte äta fram mot fyratiden. Vi slutar 17.05 Mm, dör snart! Haha. Nu ska jag skriva en engelska redovisning om Pippi Långstrump. Och kolla om Isak är kittlig. Hörs ikväll, puss och kram!

Av klara - 2 februari 2009 23:09

It's true - Salem al Fakir. Jag dör. Det är min nya favoritlåt. Typiskt mig att hitta låtar några år försent, men sån är jag. Det är roligare att vara lite efter.


Salem är en bra man. Jag svävar nästan på moln av glädje av att ha funnit honom. Isaks förtjänst, tack så mycket :)


 

Josse är stolt fotograf till denna pussbilden från i helgen. Godnatt på er alla läsare!

Av klara - 2 februari 2009 21:50

Hej bloggen!


Efter en otroligt anstränagande, lärorik & rolig helg är jag back in business! Nästan hela vår klass har varit med på utbildningen under helgen, som handlar om bemötande av överviktiga, vi ska ut på skolbesök med filmen "Jag ska tacka dej från himlen sen". Ska bli jättekul, kolla in Projekt Versus hemsida på www.projektversus.nu!

 

Nu var det måndag och då börjar skolveckan igen med nya friska tag. Detta gjorde även MusikDirekt, en bandtävling på Mejeriet, och det var inte alls fett faktiskt. Fast vissa var ju duktiga, men jag var otroligt opepp. Var vikarie för en Lukkan tjejgrupp på 11 år i 2 timmar alldeles ensam precis innan, så jag var helt slut, och har fortfarande otroligt ont i huvudet.


Så nu ligger jag i Pulan och lyssnar på nån glassig jazz på mitt kära Spotify. Imorgon blir det långlång dag, vår ensemble ska spela in vår egenskrivna låt, så vi har samma lektion från 12.15 till 17.05 Det är 5 timmar! Det är länge, man blir supertrött. Jag ska sjunga, och det blir ball, men känner att jag behöver väldigt mycket godis för att orka.


Nu ska jag nog nätshoppa lite, är lite sugen på vårjacka. Puss & kram alla!


Btw, gillar ni min nya design?

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se