Alla inlägg under mars 2009

Av klara - 23 mars 2009 11:25

I min fina blogg finns det en funktion så att man kan se om jag skrev något inlägg för exakt ett år sen, kolla här till höger. Idag är det ett år sen jag vaknade i Washington hos min bror. Så snabbt ett år går. Sen satt jag jag och läste massa inlägg från i somras, gud vad jag längtar till sommaren. Jag orkar inte! Dessutom är det 35 minuter tills jag börjar och jag ska hinna duscha tänkte jag. Snälla, kan det inte vara varmt ute?! Äsch, jag måste gå upp nu. Hoppas ni får en fin måndag!

Av klara - 22 mars 2009 14:15

Hej kära läsare!

Idag är en alldeles speciell dag, det är en söndag. Förutom det så finns det faktiskt något annat med denna dagen som inte är helt vanligt, det är nämligen exakt ett år sedan jag och min far åkte iväg till Washington för att hälsa på broren. Kolla in mars 2008 om du vill ha något kul att läsa om istället för att fortsätta läsa detta inlägget som snart kommer att eskalera i någon slags progressiv psytrance.


En annan sak är att jag ska till malmö med min älskade lilla gullepluttsnuttprinspojke för att äta kanelbullar och dricka kaffe. Förutom det tänkte jag sluta att gå i kyrkan på jul och istället gå i den på vårdagjämningen. 


Puss & Hej, ha det bäst!

Av klara - 21 mars 2009 21:02

I mitt badkar står just nu en naken Åsa och duschar, och jag har tre fina tanter i mitt kök, jag har en flaska chokladsås bredvid mig, och jag har tittat på Babben & Co. Vad mer kan man begära en sån här skön Saturday night?

Av klara - 20 mars 2009 18:34

Min mamma leker präktig kökstant idag och har bjudit hem x antal kompisar (anta att x=5) för att laga massor av mat och kaka och hela kittet. Alltså en helt godtagbar för att gömma sig på sitt rum. Men, när jag tittade in på mitt rum tappade jag livslusten, för där var så jävla sunkigt, och kläder överallt på hela golvet, så nu sitter jag i vardagsrummet. Jättefint, ända tills det ringde på dörren och mammas vän skrek "så trääääävligt" med sin gällaste röst. Suck.


Jajaja, men jag har fikat med Hillan i 2,5 timmar, för vi väntade på Besmir. Mm, Espresso House is my friend. NEJ, Csn-kortet är min vän! Haha okej jag tröttnar på mig själv. Dagens citat iaf var när jag satt i en soffa på E-House och dinglade med armen vid fönstret och sa "ändå kul om min arm hade legat där, tänk att gå förbi och se en arm". Humor på otroooligt låg nivå. 


Och så ska jag bara ta upp en sak till. Twitter. I don't get it. Snälla fina ni, förklara om det är någon som förstår!

Av klara - 19 mars 2009 20:18

Jag kopierar direkt från Blondinbellas blogg:


Tyvärr råkade jag bryta min nagel i liften, känner mig smått handikappad och det gör så ont! Nåja, hellre en nagel än ett ben.


Tack Bella, för vår tid tillsammans, men nu är det helt slut. Jag är jätteledsen men jag bryr mig inte.

Av klara - 19 mars 2009 17:30

Jag sitter i det lilla skitrummet på Lukkan där det ekar jättemycket, och 10 barn sitter och försöker läsa igenom ett manus som jag skrivit. Panik. Jag är superledaren och bloggar istället. Åh, de små liven. De är så fina!

Av klara - 18 mars 2009 21:14

Hej på er alla!

 Idag är det en strålande onsdag, och det var arbetsmarknadsdag på SPyken, det betyder att människor med olika yrken kommer till skolan och berättar om sina yrken. jag var på psykolog, som var tråkigt, ljudtekniker med en superrolig kille, och journalist med en kvinna från Sydsvenskan som var jättebra! Så jag var ganska nöjd, fast det kändes lite onödigt. 


Efter skolan var jag hos Hugo, planerade Lukkan med Tilda, och sen på kör. Och nu sitter jag här i puliga Paulasängen och är allmänt musikteknisk. Jag försöker göra en härlig discolåt till mina Lukkanbarn i Garage Band, men jag förstår det inte riktigt, och låten ska vara framtid, och det är faktiskt supersvårt. Jag lyckades dock göra ett beat! Jag känner mig duktig, och modern estetisk. Så nu ska jag strax fortsätta med det, och sen plugga matte & psykologi. Och kanske dricka te! Ha en fin kväll!

Av klara - 16 mars 2009 18:00

Hej bloggen! Ja, överskriften stämmer verkligen idag, jag kan inte plugga. Jag kan inte sätta mig ner och lära mig saker. Jag har ett stort historiaprov imorgon, och det kommer inte funka. Usch & fy.


Jaja, nu är det måndag och nu fräsch vecka efter världens kortaste helg. Den gick verkligen sjukt snabbt, inte alls så som helger ska vara alltså.


Nu ska jag läsa om imperialismen, hörs senare! Puss!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards