Alla inlägg under april 2009

Av klara - 16 april 2009 20:47

Hej bloggen! Nu var det ett tag sen jag skrev igen! det är svårt att hinna med allting ju!


Jag kom ganska nyss hem från en jättefin föreställning, Toras & Agnes projektarbete, en pjäs som hette "Vi är här". Superduktiga tjejer! Åh vad glad jag blev av att vara där! Mysimysi. Innan dess var jag på Lukkan och lärde mina barn att prata högt. Det gick sådär, haha! Nejmen de utvecklas faktiskt jättemycket! Det ska bli så kul att visa upp på Stadsteatern med dem! Och Matilda sa det snällaste man kan säga till mig; "Klara, du ser alltid så piffig ut!" Snacka om lycka, jag tycker inte jag ser så värst piffig ut, speciellt inte hela tiden.


Nu sitter jag i mitt kök med mama och har precis ätit, så nu dricker vi juice. Och vad mysigt man kan ha det! Imorgon är det fredag, och då ska jag titta på Katterevyn, det kan kanske bli lite kul, eller inte. Puss &

kram, syns på stan!

Av klara - 14 april 2009 17:34


Här sitter jag på min fina balkong och tar tjusiga bilder på mig själv, och funderar på om Katrin Zytomierska har rätt ang. den otrogna Blondinbella. Så ytlig är jag!


Nu ska jag snart laga mat, och sen gå och simma! Jag ska bli hurtig nu tänkte jag. Puss och kram, skumbanan!


Av klara - 13 april 2009 20:44

Har letat igenom hela min dator och hela min bilddagbok för att hitta en liten bild på mitt sommarställe så ni kan få er en liten arm uppfattning, men icke! Jag hittade visserligen denna bilden, och den är ju också pulig


 

Fine-Hillan och jag för ändå ett tag sen, typ 7an eller 8an!


Annars sitter jag här och lyssnar på Kultirations nya skiva, deras spelning i onsdags var helt underbar! Riktigt pepp var det, och jag gillar nya skivan. är sjukt sugen på en tröja, ska kolla det nu. Min favorit från skivan är "Lejoninna" fast den är lite svår, men bra. 


Nu ska jag strax duscha och äta selleri, samtidigt. Tycker inte att det är så gott, men jag ska lära mig! Puss & kram!



Av klara - 13 april 2009 12:37

Hej allihopa! Nu haver jag hemkommit mig ifrån mitt sommarställe, elelr det gjorde jag egentligen igår. Vilken lång påsk med mkt släkt! Mitt saommarställe är jättefint men ganska segt, så jag ahr mest solat, läst KP och ätit, men det är okej ibland. Sen igår åkte jag hem till Hugo och åt påsklamm och tittade på Fanny & Alexander!


Idag är det sista lovdagen, inte fett alls. Funderar på att fira det emd en Ben & Jerry-glass, ni vet den lilla, den verkar sjukt god. Jag vill ut i parken och sola och sånt tjafs, så jag får försöka dra ihop nån som peppar. Puss & kram, hoppas ni får en bra dag!

Av klara - 9 april 2009 09:06

Hej allihopa! Idag åker jag till mitt sommarställe, vilket betyder att jag inte kommer kunna blogga tror jag, om det inte fixar sig med sladden. Mitt fina sommarställe ligger typ mellan Båstad & Torekov, så idag ska jag åka tåg och buss alldeles ensam dit! Men det går nog bra, tåget går 9.51 så jag har ett litet tag på mig. Jag är hemma hos Hugo och försöker ladda ner senaste Top Model avsnittet innan jag åker så jag kan ha nåt roligt däruppe! Hoppas ni får en superbra påsk allihopa och att ni får mycket godis av påskharen! 

Av klara - 8 april 2009 20:14

Om exakt 30 minuter avgår bussen mot Malmö som ska ta oss till Kultiration! Jag känner peppen! Det blir fett, de har släppt ett nytt album, så det är release idag. Så nu ska jag sminka mig och lite så, göra mig i ordning! Puss & kram alla läsare!

Av klara - 7 april 2009 17:21

Hej allihopa! Hoppas ni också har haft en mysig dag idag, precis som jag har haft! Jag vaknade hemma hos Hugo i morse, sen cyklade jag hem och så kom min fina brorsdotter Vera som är 7 år och vi gick ut i Stadsparken och matade ankor och klättrade i nätet och sprang i labyrinten. Sen köpte vi årets första Lakritspuck och åt hemma hos mig


Vi tog en massa fina foton också! Mm, Lakritspucken är supergod, fast jag tycker att vaniljglassen känns lite isig och simpel. 


Sen kom Veras småsyskon Ivar, 4 år och Selma 6,5 månader och hennes mamma Annette och hämtade henne, och då passade vi på att ta denna läckra bilden!


Sedan stack jag & Hugo in till Malmö och Entré för att köpa de sjukesnygga gladiatorsandalerna som självklart var slut! Sen hookade vi China Box, haha det är så sjukt gott! Sen åkte Hugo till sin mammas jobb, och jag shoppade ett lip-balsam, ett nagellack och en tröja på H&M & Cubus!


 

Dålig outfit-bild, men det är iaf en stickad typ polotröja från Cubus då och jeansleggings från BikBok


Sen väntade jag sjukt länge på bussen som var proppfull och utan AC.När jag kom hem blev det Top Model såklart! Nu sitter jag och lyssnar på mysmusik och surfar runt lite. Hoppas ni får en fin kväll allihopa!

Av klara - 6 april 2009 20:53

Sitter här hemma hos min fine-Hugo och myser framför datorn. Vi ska nog titta på film snart. Igår såg vi "Låt den rätta komma in", jag tyckte det var helt fruktansvärt dålig, inte alls berörande på något sätt, den kändes så overklig. Hugo har varit på sjukhuset hela dagen och opererat bort en polyp idag, så jag gick runt och oroade mig hela dagen, men nu får jag äntligen vara med min fina friska pojke igen!


'

Sötnosaste!


Annars har jag varit i Stadsparken idag och myst med Alex's kaffe och Toves kanelbullar, och Åsa & Nicki. Imorgon blir det först att passa min brorsdotter Vera, 7 år, vi tänkte nog gå til Stadsparken och mata ankor (jag älskar att mata ankor). Sen ska jag till Malmö, och Entré för att köpa mig ett par gladiatorsandaler med Hugo! Ha en underbar natt tillsammans!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Skapa flashcards