Alla inlägg under juni 2009

Av klara - 11 juni 2009 11:41

Nu bloggar jag på den sista dagen jag går i 2an på gymnasiet. Jag har haft min sista lektion nu, och det känns helt fantastiskt. Nu ligger jag här i min säng, omsluten av Pippi, och det är sjukt skönt. Om 2,5 timmar ska jag till skolan och spela "Kung i baren" för 3orna på deras utsläpp, känner peppen!


Var på Andreas och Malinis student igår, jättekul! Grattis till dem och alla andra. Har ganska många idag som jag ska runt till. 


Om exakt en vecka idag åker jag med min fina pojkvän och hans familj till Kreta i 2 veckor. Känns så jävla bra, jag ska bara sola, bada, glassa, vila, äta och mysa i 2 veckor. 


Men vafan, kunde det inte vara lite sol i alla fall? Nästa år ska det vara det, då tar jag studenten! 

Av klara - 9 juni 2009 21:40

Glömde att skriva om klippningen innan, men det gick finfint, ingen skillnad, eller jo, det är väldigt rakt klippt. Gillar inte, varför gör alla frisörer det på mig? Synd att det inte var Gulletussan i Mia & Klara som klippte mig, men min frisör var också trevlig, och hon slutade allt med att göra en helt random frisyr på mig.


 

Otrolig skillnad. Har på mig en klänning jag fick av mami, från BikBok :)

Av klara - 9 juni 2009 18:29

Hej bloggen, här kommer ett inlägg i vågrät läge, direkt från Paula faktiskt, under Pippi-täcket. Vilken asjobbig dag detta är, för att citera Eva Nazemson, eller Kräk-Eva som hon ju numera går efter, säger jag "jag måste bara tala om för dig, jag har mensvärk". Fyfan, vad jag vill vara kille idag. Det gör så jävla ont och det går inte att koncentrera sig på något annat (jo Top Model och andra slö-program) och jag har cravings efter samtlig mat, helst pizza, eller thaimat. Som tur är finns det här klippet som jag kan kolla på hur många gånger som helst och det är fortfarande lika roligt. Tur!



Av klara - 8 juni 2009 23:34

Såjans, nu är min vägg ovanför sängen vacker, med alla fina bilder. Här är ett foto från mästerfotografen Klair (om man har PhotoBooth och vill ta sånna här bilder måste man vrida datorn som fan)


 

Här ser ni också gardinen, och PulePaula (sängen) med pippikudden, och ett batiktyg som min mamma gjorde för 30 år sen på Grönland.  Och en rislampa.


Nu ska jag sussa sött, dock lite försent, ska upp tidigt imorgon och köpa kakor till min lilla historia, det är kakavslutning, men jag misstänker att det bara är jag som kommer ha kakor. 


Ska lyckas med ett långvarigt projekt imorgon också, jag ska toppa mitt lilla hår, som ser sjukligt slitet ut. Jag hatar att ha håret utsläppt, för det ser så sunkigt ut. Men nu ska jag toppa mig, plus att jag har köpt ett serum, som ska reparera och sånt. Så efter imorgon kl 15.00 kommer mitt hår att se superfräscht ut. Eller inte.


Såhär pepp är jag i alla fall:

 

En liten sängpose har ingen dött av!


Godnatt, puss och fnatt!

Av klara - 8 juni 2009 19:35

Toodel doodel på bloggen, nu är det Ms. Aktiv som skriver igen, och idag ör Ms. Aktiv faktiskt inne på sista veckan i 2an, och det känns fabulous faktiskt! Studentveckan är riktigt najs, ska på lite goa Koritsia-tjejers studenter och så, pepp på onsdag och torsdag! Och idag har jag haft min sista Kulturhistoria-lektion, och jag fick MVG i slutbetyg, känns mycket vackert.Sen på torsdag ska vi spela på 3ornas utsläpp, pepplåtar och det blir bääll!


Idag har jag varit lite i skolan, köpt ett sånt där tufft mainstream flätat hårband med Johanna, fikat med Hillan, och nu är det snart dags för mat med mamsen, och sen har jag två fräscha Stylista-avsnitt som väntar på mig :) Sen ska jag kanske fixa lite i mitt rum, sätta upp lite fina bilder jag fick av Hugo. Ni kanske för se sen om ni har tur! 


Bjussar på en liten bild där jag äter donut på köpet!

 

Jag sa ju liten

Av klara - 4 juni 2009 23:06

Hej min dear blogg, nu är det den mest aktiva bloggerskan som är här igen, men hon är i alla fall sjukt nöjd efter en finfin dag!

Visserligen började dagen med ett inte jättetrevligt gehörsprov, som jag verkligen inte har en aning om hur det gick, men sen var det engelska, och, jag höll en relativt dålig redovisning som min lärare tyckte var jättebra och gav mig VG i hela kursen. Fruktansvärt generöst av henne faktiskt! Och efter engelskan var min sista stora prestation i hela 2an över, och det klänns skitbra. Efter skolan var det kör, min kära kör har konsert imorgon, 19.00 i Stadshallen, kom inte och kolla.

Efter kören var vi ett gäng som gick till Saras (en tjej i körens) student, med massa god mat och mys sällskap. Sen myste jag lite med Hugo, och gick hem och duschade, och nu sitter jag här, fräsch som en nyponros och känner mig så jävla nöjd. Mm. 

Av klara - 1 juni 2009 21:01

Hej bebibloggen, jag är dålig på att blogga just nu. Jag känner att inspirationen is gone away och funderar allvarligt på att sluta om det inte händer något jätteroligt snart. Nu har jag inte bloggat sen i fredags, och jag har ändå haft en ball helg.


I Lördags tog jag, Andrea, Alexandra, Hugo & Johannes den trevliga båten till Helsingör, riktigt nääjs. Vi chillade på stranden, lyssnade på gubbrock, skrattade åt skrikande quinnor, jättetrevligt! Hoppas bilderna kommer ut på fejjan snart, eller inte, haha. Men det var gott och sen tittade jag, Andrea & Hugo på Robinson-finalen när vi kom hem vid ett, och det var fint förutom att Jarmo skulle ha vunnit. Sen somnade vi sött och vaknade upp till...


Söndaag! Och då gick vi upp och åt kebabtallrik till frukost, det bästa. Sen firade jag min lilla mini-kusin som fyllde 15, och var på kör. Sen var jag på Mejeriet och tittade på Ekomodevisning, hittade en sjukesnygg klänning som tyvärr inte alls passade. Men det var trevligt, och sen kom Hugo och somnade så rart i min Paula.


Och sen idag var det chilleskola, 2 lektioner där vi tittade på Snövit, och sen åt vi glass i Botan och sen var det kör igen, har konsert på fredag, så vi ska öva jättemkt denna veckan. Och nu gör mamma tårta till min kusin Marys student, så jag håller mig i köket för att smaka smeten. Puss så länge! 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards