Alla inlägg under juli 2009

Av klara - 8 juli 2009 19:48


Klairi & Veiri håller tjejkväll på loftet ikväl! Och snart är det allsång, och vi lyssnar på Britney Spears. Top notch ell0r? 



Av klara - 6 juli 2009 22:04

Nu är jag i Danmark på vänster-musikläger, och sitter i en sal med 11 kulturtanter och ska repa in låten "Think" från Blues Brothers. De 11 kulturtanterna är min kör, och jag sjunger lead, och i ett annat rum väntar ett storband åt mig. Jag trivs som firren i vattnet! Fast jag saknar mitt fina Lund lite faktiskt, speciellt en sjukt pulig pojke som börjar på H och slutar på ugo. Men här är ganska fett, jag har druckit Cocio med Vera hela kvällen, och jag har tittat på Gossip Girl med mig själv, så jag ska nog överleva till på söndag.


 

Fjant-flickor


Här finns iaf ett sjukt bra trådlöst nätverk, så jag kan uppdatera precis när jag vill. Det är ju bra, haha. För er alltså

Av klara - 4 juli 2009 15:49

Nu sitter jag i min sköna Hugos soffa och lökar, och väntar in tiden för att kunna åka till Dalby Stenbrott med k & h. Idag har jag varit på lunch hos Hugos söta mormor, och ät sjukt god marängsviss :)) Nödvändigt inlägg for sure! Hoppas ni har det fint i vaaarmen! (Observera det skånska uttalet)

Av klara - 3 juli 2009 20:37

Hej fina läsarna, nu sitter jag här vid mitt lilla fina köksbord med de två puligaste brudarna, Hilán & Aso och peppar, ska snart till Josse med lite klassmys + lite andra fina typer.


 

Baby och jag, nu ska vi strax gå till Botulfs och ta med vår marängsviss som vi inhandlat! Hoppas ni får en finfin kväll allihopa!

Av klara - 2 juli 2009 12:20

Toodel min favoritblogg, nu haver jag vaknat, eller det gjorde jag iof kl 8.00 då solens strålar och stadens sus och brus vräkte in genom mitt fönster. Det blir nog mitt största problem i sommar, jag kommer aldrig kunna sova i mitt egna rum. Fan att mamma tog det rummet där solen aldrig lyser in.

Dessutom var det inte alls mysigt att äta frukost själv, är nu van vid yoghurt med färsk frukt och honung med min egna prins av kreta på vår glassiga terass varje morgon, så det var inte så ball att sitta själv vid köksbordet.


Annars lever jag på lyxet som råder här hemma i Lund, man kan tex slänga pappret rakt ner i toaletten, istället för en liten papperskorg bredvid som på Kreta, och jag har 99,50 mitt konto som snart skall spenderas. Tänkte snart gå ut på stadens gator och torg och köpa mig ett sånt där iskaffe-pulver som man kanske kan leva på ett tag. Och kanske en chic liten termos, och helst ett vitt HM-linne. Tror någon att det kostar under 99,50? Nejmen sen ska jag fika med minpappa, och det ska han få äran att betala! Och sen måste jag höra av mig till lite fina tjejer som jag måste träffa innan söndag. Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha bort de sista resterna av medelhavet från mig, snyft. Puss!

Av klara - 1 juli 2009 23:06

Jag gratulerar denna ljuva staden Lund, som idag fått tillbaka någonting ni saknat i tvenne veckor, nämligen mig! Nejmen skämt åsido, men nu är jag iaf hemma. Vilken chock jag fick när jag strosade hem med min rullväska på Lilla Fiskaregatan och såg på löpsedeln att Michael Jackson är död, detta har helt undgått oss där på sydligaste Kreta!


Jag har iaf haft två grymt mysiga veckor med Hugo och hans fina familj, fullt med bad, sol, Mythos, bergsklättring, Asklepios, Zelita, sololja, födelsedagsfirande, grekisk sallad och massa annat mys. Jag är sjukt nöjd nu, när jag ligger här i Pulan och äter jordgubbar, helt utmattad efter dagens resa! 


 


Ja, och där fick ni en fräsch bild på det också! Nu ska Klair sova, så hörs vi imorgon!


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Skapa flashcards