Alla inlägg under augusti 2009

Av klara - 22 augusti 2009 12:12


Jag har fått en ny bästa vän, Kalvin. Han är bäst, jag vill bara pussa honom!


Idag ska jag & Hugo till Hugos familjs vänners sommarställe (puh), men först lite Harry Potter mys i parken, vi håller på att läsa trean högt nu, men det är bara ett kapitel kvar tills  vi får börja på fyran. Ha en fin lördag!


Av klara - 19 augusti 2009 23:22

Är precis hekommen från en förträfflig kräftskiva hos Johannes, mycket trevligt! Kräftsaft all over the place, eller hur carolin? Och nu sitter jag i min soffa och tittar på det fruktansvärda "Fist of Zen", fyfan vad dåligt det är, och väntar på att mamma ska gå och lägga sig så jag kan duscha, och väntar på att sommarlovet ska ta slut. Kanske det sista sommarlovet i hela mitt liv, iaf det "riktiga" sommarlovet. Mitt sommarlov har varit så mycket fint, soligt, musikaliskt, romantiskt, roligt, twixigt, badigt, salt, sött och mysigt. Nu börjar trean, vilket i och för sig ska bli ganska roligt, men det känns ändå lite sorgligt. Imorgon blir det goseSpyken igen,och vi får se hur det blir. Nu sussar mamma sött i sin säng, och jag ska duscha, hoppas ni får en fin sista natt och en fin förstadag!

Av klara - 13 augusti 2009 23:50

Sen Alex Schulman spelade "Don't Stop Belivin'" i sitt sommarprogram har jag lyssnat på den konstant. Den har typ fått en egen Spotify-lista. Jag vet inte vad som lockar mig så mycket, den är ju inte jättespeciell, men jag har den i huvudet hela tiden.


Jaja, nu har jag iaf 2 dagars lov från lilla kyrkospelet, och det ska jag fira med.. ehehehe Tila Tequila? Nej jag ska nog gå och lägga mig, jag & Hillevi var faktiskt och after-workade med våra 40+ kollegor på Café Finn, och sen hängde vi lite på Ariman. Så jagska nog prova lite kläder, och sen sova. Hoppas ni får en great torsdagnatt!

Av klara - 12 augusti 2009 22:50

Hugo sitter och installerar vår nya flat-screen TV med alla kanalerna. Mamma sitter tyst och iakttar. Efter flera minuters tystnad frågor hon:

Varför är den så platt?

Av klara - 11 augusti 2009 19:58

För er som inte visste det har jag grym matlagningstalang! Idag jag lagade jag en högst avancerad måltid, Nudlar med Sås, som jag tänkte att jag skulle lära ut till er!


Nudlar med sås!

Man tager 1 del av ett äggnudelpaket (alltså inte lökiga snabbnudlar utan äggnudlar) och kokari ca 4 minuter med massa salt i. Till såsen tar man Creme fraiche, jag hade Lätt Creme Fraiche, går fint, och blandar med Sweet Chili Sås, ganska mycket annars smakar det ingenting. När nudlarna är färdiga blandra man allting i en tallrik. Toppa med en persiljekvist eller nåt!


Voila, din supergoda & ganska avancerade mat är färdig!



Av klara - 11 augusti 2009 15:30

Sitter på E-house med Hillan, Valle & Coolof, har jobbat stenhårt idag och har nu ätit lunch! Hörs senare! 




Av klara - 8 augusti 2009 18:52

Nu är jag hemkommen från min vistelse på mitt sommarställe, tyvärr var tåg inställda och sånt, så det tog mig 2 långa timmar att åka hem. Men innan jag åkte hann jag pressa i 2 timmar, så nu är jag charmigt rödblank i ansiktet, och håret har blivit blondare som ni alla ser här!


Fast det ser inte så blont ut på riktigt, det är mest fotot. Nu ikväll komemr äntligen min fina pojkvän hem, så jag hoppas på att få träffa honom! Ha en bra kväll allihopa

Av klara - 7 augusti 2009 00:28

Jag måste bara berätta ett fint citat som min brorsdotter Vera, 7 år sa idag när vi satt i Vikhög och hade badat. Så satt hon och tittade ut över vattnet och tittade hon på Öresundsbron och så sa hon, med sin mest allvarliga röst:

Klara. Den där bron går till Danmark.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards