Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Celebert besök från Amerika

Av klara - 14 september 2009 18:03

Toodels bloggen, idag hände någonting som inte har hänt på 1,5 år, jag träffade nämligen min fina storebror Jens som bor i Washington med sin familj. Var där påsken 2008 och har knappt pratat med honom sen dess. Så det var väldigt fint att träffa honom igen, han hade med sig Donuts från Washington flygplats, sjukt gott, och sen fick jag en fin present:

 

En Obama-musmatta, haha. Tyvärr har jag ingen mus till min dator, så jag tänkte ge den till min mamma, och sen fick jag en CIA-mugg.


Men nu funderar jag på att åka tillbaka till Washington på sportlovet kanske, mest för att ta chansen. Får se hur det blir!


Nu ska jag faktiskt gå och simma med min dunkande huvudvärk. Tänkte prova om det går att simma utan att doppa huvudet, pallar inte blöta ner det och så ska det lukta klor och allt. Ha det fint so long!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se