Alla inlägg under september 2009

Av klara - 9 september 2009 10:22

Jag vill gärna dela med mig av mina reflektioner runt simskolan som jag var på igår. Jag & Vera cyklade dit, och fick stresspanik i slutet, men kom bara 2 minuter försent. Det är typ 11 år sen jag var i det simskolerummet innanför den där djungelbassängen, och det var precis som jag minns det, fast lite värre. Ljudvolymen därinne är inte att leka med, och värmen när man är fullt påpälsad är inte helt okej. Men Vera var otroligt duktig, de höll på med ryggsim, hon var faktiskt bäst i hela gruppen, jag är säker på att hon kommer bli professionell ryggsimmerska! Efter simningen fick jag krabba av min mamma, snällt av henne.


Nu sitter jag på Källbo och spelar Farmville, jag har inget liv. Hörs senare!

Av klara - 8 september 2009 17:25

Idag när jag glatt loggade in upptäckte jag att bloggagratis har bytt namn till Bloggplatsen, och det finns plötsligt massa nya fräscha finesser här! Till exempel smileys! Det var väl skojjigt.


Har haft en lång fin D-Dag som verkligen inte är slut, har träffat Tilda & varit på skolan, är med i en referensgrupp inför Gymnasiereformen 2011, ska bli superspännande. Jättekul att påverka så mycket. Nu ska jag strax ta min fina brorsdotter Vera 7 år till simskolan! Shit så många minnen man har från simskolan, när botten sänktes och sånt. Ikväll skall jag sedan äta krabba, och kanske kanske gå ut och jogga, men det blir nog inte så. Jag har frivilligt joggat 1 enda gång, så varför skulle det bli den andra just idag? Vi får se. Hoppas ni har det finemang!

Av klara - 6 september 2009 19:45

Banana är bäst



Av klara - 6 september 2009 16:11

Lista över helt random säker jag är sjukt sugen på idag:


  • Bearnaisesås, som ni kanske såg på överskriften. Det har blivit min nya craving
  • Nachoschips med smält ost och guacamole
  • Banan med choklad i ugn
  • Kött i största allmänhet, helst kyckling med ris (och bearnaisesås)


Jag funderar allvarligt talat på att gå upp ur Paula och göra bearnaisesås, men det känns ju dumt att inte ha nånting till. Vi har inte ens ett litet bröd hemma, buhu. Fast förresten vill jag aldrig resa mig ur Paula. Vi är bästa vänner nu! 


Måste bara ta upp en sak, Farmville (FaceBook-spelet alla är beroende av)! Vad ska jag göra nu? Är målet att fylla hela rutan med ankor och sånt? Odla soyabönor? Och lide att mina jordgubbar vissnade. Fan, jag kommer aldrig kunna ha en farm. Inte för att jag alls vill det men.

Av klara - 5 september 2009 12:44

Tack kära Hillevi för ditt fantastiskt fina tjejkompisstöd och för att du alltid delar med dig av dina erfarenheter och lyssnar, kommer med råd och är sådär världens bästa tjej.


Tack kära Hugo för att du är den bästa och roligaste som finns och spelar fin musik för mig och hämtar pizza åt mig när min högsta önskan är att dö.


Tack kära Paula för din mjukhet och din fluffighet, du omfamnar mig som ingen annan. Det är så skönt att bara ha någon att vila ut på.

Av klara - 3 september 2009 14:34

Vilken finis dag det var igår med Ola! Jag, Hillevi & Josefina jobbade med audition för Körslaget i Lund, på AF-borgen, Ola Svensson skulle ha sig en manskör. Ola var sjukt trevlig och avslappnad och hade en skön lunda-dialekt. Mina 5 favoritkillar gick vidare och blev en del av kören (tyvärr fick jag inte säga vilka som gick vidare för produktionsteamet)! Stort grattis till dem och det blir sjukt fett att åka till Stockholm och titta på er! (Vi fick vars 2 biljetter till dirketsändningarna i höst!)


Om 26 minuter skall jag gå tillbaka till mitt svenne-liv och träffa Matilda, för att ha min första Lukkan-lektion, Lukkan är en teaterförening i Lund, jag är ledare för 15 10-åriga tjejer. Ska bli superkul, men känns ganska nervöst!





Av klara - 2 september 2009 07:54

Gissa vad jag ska göra efter skolan...


         +        


Jobba med körslaget och Ola Svensson! Ska bli superspännande! Kanske hörs senare ikväll..

Av klara - 1 september 2009 16:37

Nu ska jag springa upp på stan och möta upp Åsa, självklart ingen fika med tanke på min utgiftsfria månad, fixade egen islatte som jag tar med.


Trixy som man är! Ser sjukt lökigt ut, men det är finfint! Hörs senare!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards