Direktlänk till inlägg 17 oktober 2009

Körslaget, Klara rescenserar

Av klara - 17 oktober 2009 23:47

Efter en supermyskväll med finaste mamin i världen med hemmagjord bearnaisesås, ananas, kortspel och körslaget tänkte jag dela med mig av mina åsikter om dagens Körslaget!


Team Stefan - Sweet Child o Mine

Nej, inte alls det roligaste jag nånsin sett. Stefan tog ett kliv bakåt faktiskt. Var mycket bättre de 2 andra veckorna. Men han är ju fortfarande energisk och käck och så


Team Caroline -Snälla snälla

Jag tycker den liten är helt underbart vacker, och började nästan gråta när den fina tanten i kören började gråta. Jag tyckte det var en jättefin version, och kören lyckades var seriösa fast de egentligen är sjukligt hurtiga


Team Ola - Nathalie

För det första är de sjukt puliga, och det var faktiskt grymt bra denna gången. deras absolut bästa, mest riviga framträdande. Det var medryckande, plus att låten är ju catchig


Team Rigo - I got you

Som vanligt tyckte jag att Rigo var ganska tråkig med sin R'n'B-kör, även om låten är ganska rolig. Nej, rätt att han åkte ut tyckte jag faktiskt


Team Pontare - När vindarna viskar mitt namn

Åh vilken man, vilken låt! Den är sjukt powerful, jag gillar't!


Team Amy - Thank you

Återigen är Amy världens coolaste 92:a. Hon är så otroligt duktig, hon är faktiskt bäst av alla för 3:dje veckan i rad tycker jag. Amy är bäst. Jönköping är dessutom sjukt cozy, och jag har massa fina Vera-minnen därifrån


Idol-juryn nästa för Klaratiara. Nu ska jag sova efter världens slappaste dag. Snart ska jag skriva ett inlägg till er läsare om att ni är uppskattade. När jag finner inspirationen. Dvs aldrig nästan, haha. Synd.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2018 16:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jobbade utomlands, bodde i en trädkoja, köpte en lägenhet, plockade rosmarin direkt från busken, bodde på hotell själv, fermenterade som en toker, blev varslad, lärde mig att älska koriander, stod ...

Av klara - 7 november 2018 10:06

Jag kan dricka té och SEN kaffe till frukost   Jag kan se Paradise Hotel när det går på tv och oändligt många Kardashians-avsnitt   Singeltäcket är fluffigare än dubbeltäcket   Alla mina burkar med kosttillskott får stå framme på bordet ...

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19 20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se