Alla inlägg under oktober 2009

Av klara - 18 oktober 2009 17:20

Såhär ser jag ut idag!


          
                                                


Kofta: Gina Tricot 50 spänn (yes klara <3 gina-rea)

Jeansleggings: BikBok

Svart tröja: H&M

Väska: Second hand, typ myrorna



      


Facelook!


Var på Söndagssoppa med Hillan och lyssnade på något av det konstigaste jag någonsin hört, en brud som sjöng och spelade experimentiellt. Mysigt! Nu skriver jag en filmanalys på filmen "Damernas detektivbyrå" som jag var och lånade på Hemmakväll innan. Supermysig film! Nu blir det pluggplugg i några timmar, och sen hem till Hugo som kommer hem från Göteborg!


Bara en liten observation; Katrin förlorade priset "Årets kaxigaste bloggerska" mot Kissie igår på Blog awards, och ahr inte uppdaterat på hela dagen. Cranky?


Av klara - 17 oktober 2009 23:47

Efter en supermyskväll med finaste mamin i världen med hemmagjord bearnaisesås, ananas, kortspel och körslaget tänkte jag dela med mig av mina åsikter om dagens Körslaget!


Team Stefan - Sweet Child o Mine

Nej, inte alls det roligaste jag nånsin sett. Stefan tog ett kliv bakåt faktiskt. Var mycket bättre de 2 andra veckorna. Men han är ju fortfarande energisk och käck och så


Team Caroline -Snälla snälla

Jag tycker den liten är helt underbart vacker, och började nästan gråta när den fina tanten i kören började gråta. Jag tyckte det var en jättefin version, och kören lyckades var seriösa fast de egentligen är sjukligt hurtiga


Team Ola - Nathalie

För det första är de sjukt puliga, och det var faktiskt grymt bra denna gången. deras absolut bästa, mest riviga framträdande. Det var medryckande, plus att låten är ju catchig


Team Rigo - I got you

Som vanligt tyckte jag att Rigo var ganska tråkig med sin R'n'B-kör, även om låten är ganska rolig. Nej, rätt att han åkte ut tyckte jag faktiskt


Team Pontare - När vindarna viskar mitt namn

Åh vilken man, vilken låt! Den är sjukt powerful, jag gillar't!


Team Amy - Thank you

Återigen är Amy världens coolaste 92:a. Hon är så otroligt duktig, hon är faktiskt bäst av alla för 3:dje veckan i rad tycker jag. Amy är bäst. Jönköping är dessutom sjukt cozy, och jag har massa fina Vera-minnen därifrån


Idol-juryn nästa för Klaratiara. Nu ska jag sova efter världens slappaste dag. Snart ska jag skriva ett inlägg till er läsare om att ni är uppskattade. När jag finner inspirationen. Dvs aldrig nästan, haha. Synd.

Av klara - 16 oktober 2009 21:30

Nu blir det Beatles Rock Band-kväll hos Carolin. Ciao!


 

Av klara - 16 oktober 2009 11:43

Idag är det D-dag! Vad kunde ge mera lycka en dag som denna? Känner att jag är i sjukt behov av lov. Men nu är det faktiskt bara 1 vecka kvar! Sen är det myslov.


I morse vaknade jag & Hugo kl 07.00 av att Hugos föräldrar ringde och bad honom passa liten sjuk lillebror. Ingen sovmorgon för oss alltså. Men jag somnade hem, och har vardagslyxat mig med varm choklad. Alltså inte sonkig O'Boy utan kokat egen choklad med kakao och allt. Ändå förvånansvårt svårt det är, haha. Min lilla plan är för dagen att gå hem till Hugo, han ska åka till Göteborg hela helgen så jag kommer vara ensam hela helgen. Jaja, jag klarar mig nog. Hoppas ni har en gosig fredag alla fina läsare!

Av klara - 14 oktober 2009 15:23

Svinis har tagit mig med storm. Jag är sjukt förkyld, och äter 150 clementiner i minuten för att bli frisk (funkar inte).  Nu sitter jag och myser under Pippi och lyssnar på Emil Jensen. Men snart ska jag vara aktiv! För i min hall ligger en midi-synth, en synth som man koppla in i datorn, så jag ska spela in lite musik till Lukkan, och sen ska jag fika med Tilda, och sen är det stämrep på kören. Kan bli kul kanske inte alls.


Haha, tog skolfoto idag. Vilken fuling jag är egentligen :( Och jag hann ha extra gehörslektion med alla vi i gruppen som inte fattar nånting. Tur att jag har Adam, skulle nog aldrig överlevt ensam i den gruppen! Och jag hann äta lunch med papa som åker till USA imorgon. Bra dag! Förutom att mitt huvud har äggform. Och svinis alltså då. Icke att förglömma. Toodel!

Av klara - 14 oktober 2009 09:07

Sitter på retoriklektionen och försöker skriva ett argumenterande tal om att äta knäckebröd. Kan. Inte. Öppna. Ögonen.

Av klara - 12 oktober 2009 17:32

Toodel bloggen, nu är jag och prins charming hemma från den kungliga hufvudstaden igen, det var en supermysig resa! Vi åkte dit för att titta på inspelningen av Körslaget, och bodde hos min moster Sofia på söder, jättetrevligt! Körkillarna var grymma! Riktigt duktiga!


Självklart tog jag massa bilder, here are they!


 

I lördags, när vi var ute och gick runt på stan, så hittade vi en oöppnad Monster på gatan, ren lycka! Perfekt när vi gick fel, haha!


 

Vi halkade in på en guidad tur på riksdagen, superspännande i och med att vi precis har läst om det i skolan! Här är deras mötessal i alla fall, det är den man brukar se på TV. Det var riktigt kul!


 

Hittade en luftballong, fint. Efter 5 timmars vandrande hamnade vi i mitten av Stockholms Zombieparad och Hugo började prata brittiska


 

Sushi-buffé, äntligen fick jag frossa i sushi, nästan varje inlägg har handlat om mitt sushi-sug. Det var sjukt gott, speciellt med crab-sticks på! Mumma, och Hugo var söt, som vanligt.


 

Sen åkte vi långt ut till ett öde lagerområde och tittade på Körslaget! Tyvärr hamnade vi mitt i Team-Olas hejarklack bestående av massa fjortisar som skrek dåliga ramsor, så jag hade ganska ont i huvudet efter 2,5 timmar. Men det var väldigt kul att ha sett det!


 

Team Amy var nästan bäst tyckte jag! De sjöng "Fairytale". Amy Diamond är min nya idol, hon är sjukt duktig på det hon gör, och är så himla trevlig! En grym artist för att vara så ung! Så nu hade det varit hel okej att få hennes Nyhetsbrev känner jag!


 

Och så snygga Team Ola, som sjöng "New York, New York". Mycket bättre än förra veckan, snygg koreografi och allt. Mysigt att träffa dem också!


Jag & Prince Charming


Team Andreas åkte ut, fel tyckte jag. Jag tycker Rigo är tråkigast, tror att han åker nästa vecka faktiskt. Sen åkte vi hem igår, och kom hem vid tio på kvällen. Riktigt mysig helg må jag säga! Idag körde vi stenhårt på skola, som tur var börjar vi inte förrän 12.10 imorgon, så vi kan sova ut lite ikväll. Om 45 minuter ska jag till Spyken och se klasskompisarnas (teaterelevernas) monologer, ska bli superkul! Hoppas ni har haft en fin helg!



Av klara - 8 oktober 2009 12:17

Jag har länge känt ett starkt sug efter .... PIZZABULLAR! Så nu på min håltimme har jag plockat fram hemmafrun inom mig och bakar, och fixar med tomatsås hit och dit. Faktiskt superkul! Tänkte att det kan vara mysigt att ta med sig på tågresan mot Stockholm imorgon!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19 20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards