Direktlänk till inlägg 29 november 2009

Update om min födelsedag!

Av klara - 29 november 2009 20:25

Hej och förlåt för den fruktasnsvärt dåliga uppdateringen. Jag skäms, men ska bättra mig, lovar. Här får ni i alla fall en liten update om vad jag fick i present!


2 halsband, 2 armband, cK-klocka, 1 par örhängen (snaaart ska jag ta hål, när jag finner modigheten), ett ljus som luktar gott, Body Butter brazil nut, ängelpepparkaksform & en biljett till Mia Skäringers nya show!


 

Teckningar från mina brorsbarn & hillevi, änglatavlor


 

Tunika och leggings! (vad som skulle varit med här men inte är det är ett par pälstofflor, visar senare!)


Och en fantastisk dimlampa, ni som läst min blogg länge kanske minns att jag hade en som gick sönder. Ni andra, det är en otroligt harmonisk lampa som det kommer dimma ur!


Idag har jag & Hugo varit på bio och sett "Luftslottet som sprängdes", mycket bra. Jag tyckte nog bäst om 2an. Fast att 3 var bra. Mama har åkt till Riga och kommer hem på torsdag, men jag som 18-åring ska väl klara mig själv? Hoppas ni har det bra, så ska jag uppdatera bättre i veckan, lovar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2018 16:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jobbade utomlands, bodde i en trädkoja, köpte en lägenhet, plockade rosmarin direkt från busken, bodde på hotell själv, fermenterade som en toker, blev varslad, lärde mig att älska koriander, stod ...

Av klara - 7 november 2018 10:06

Jag kan dricka té och SEN kaffe till frukost   Jag kan se Paradise Hotel när det går på tv och oändligt många Kardashians-avsnitt   Singeltäcket är fluffigare än dubbeltäcket   Alla mina burkar med kosttillskott får stå framme på bordet ...

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se