Alla inlägg under november 2009

Av klara - 23 november 2009 20:58

       

Provade att göra rosett-frisyren medan mamma förhör mig på Samhällsprovet. Hmm, någon gör allt för att slippa plugga? Ändå lite piffigt, jag gillar det. Ska nog ha det någon dag!       

ANNONS
Av klara - 23 november 2009 17:22

Hinner egentligen inte alls sitta här och blogga, har så mycket saker att göra hela tiden. Samhällsprov imorgon som är way too big, har knappt börjat. Nutida konst-debatt på torsdag, och allt med Spymf-konserten hängande över mig. Har så svårt att ta itu med saker! Men jag hoppas att det blir lite bättre efter torsdag, då har jag & Hugo redigerat filmerna till Spymf också hoppas jag! Hoppas att jag kan keep in touch med er ändå, fast det är så mycket. Utlovar videoblogg under veckan!

ANNONS
Av klara - 22 november 2009 19:26

Man vet aldrig hur det där håret har lust att se ut..

Av klara - 22 november 2009 15:24

Toodel, vilken trevlig söndag vi har framför oss nu. Precis en sån där ångest-söndag, eller hur? Kom precis hem från körövning, lite mysigt med julsånger och så. Dock inte lika mysigt som detta supersköna klippet

Jag tycker det är så jävla gött när alla kommer framspringande där underifrån! Haha, beat that Karin!


Nu blir det svenska, samhällskunskap & Spymf-plugg. Hoppas ni har en gosig söndag!

Av klara - 21 november 2009 13:30

Är. Så. Trött. Det enda jag orkar idag är att ligga i Paula och titta på dålig tjejfilm. Det ska jag göra också, haha. Och äta Twix, SAMTIDIGT. Simultankapacitet dirr. Igår var en fartfylld kväll så att säga. Nejmen det var väl helt okej, inte det fetaste jag någonsin gjort precis. Men det var kul som tidsfördriv. Morgonen var faktiskt bättre nästan. Satt i ett uterum med Hugo & Hillan och pratade, sprang till bussen och åkte hem och åt kebab och drack skrämmande mycket läsk. Svullo-dagen, haha. Dessutom är hela min lägenhet fylld med anka, haha. Den årliga ank-middagen med släkten går av stapeln ikväll. Oj vad pepp jag är. Nu ska jag & Paula bli ett. Vi hörs senare!

Av klara - 20 november 2009 17:01

Åh vilken underbart mysig dag jag har haft! Vi samlade halv åtta på skolan, sjukt tidigt, packade in och åkte i vår tjusiga turnébuss till Svaneskolan, riggade upp, lockade håret & bytte om och spelade där. Det var kul, men publiken var inte lika exalterade som vi, haha. Men vi fick mycket beröm! Sen åt vi lunch, jag åkte en superslafsig tonfiskmacka som faktiskt var äcklig, och sen hoppade vi in i bussen och åkte till Svaleboskolan. Där var mycket fetare, publiken var mer pepp och rummet var lite enklare. Sen åkte vi hem, tog pose-foton med Per och körde vilt med bussen. Tack för en grym dag min fina ensemble + sångensemblen!


Tyvärr kan jag inte riktigt visa bilder som jag tänkt mig, vi får inte visa upp vår outfit förrän på Spymf-konserten. Attans.


Ikväll ska jag till kära Löddeköpinge (?) på klassfest hos Emma! Det blir ball. Ha en bra fredagkväll!

Av klara - 19 november 2009 19:59

Aah, nervös Klara! Imorgon åker jag, dansbandbsensemblen och en annan ensemble på turné till Svaneskolan & Svaleboskolan och spelar. Känns lite nervöst med tanke på hur udda dansband är. Men det blir nog fett! Jag tar självklart med kameran, så kika in imorgon! Nu ska jag tvätta håret, och sen cykla till Hugo och sova där. Vi ska samlas 7.30 imorgon, sjukt tidigt! men det blir kul. Ha en nice torsdag!

Av klara - 19 november 2009 16:51

 

Hilma, Tilda & Jag peppar Lukkan 9 minuter innan! Blir en sång-lektion och så ska jag ge ut det nya manuset!Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se