Alla inlägg under november 2009

Av klara - 11 november 2009 10:13

Sitter på källbo i väntan på att min sånglektion ska börja och spelar Spindelharpan. Ja, man har så roligt som man gör sig som min kloka mamma brukar säga. Talet gick bra, alla skrattade och det var jag glad för. Retorik är faktiskt jätteroligt, ett tag ångrade jag mitt val, det gör jag verkligen inte längre. Så det rekommenderar jag! Gillar min lärare jättemycket också. Det är sinnes vad denna datorn går långsamt, det är nästan inte värt att spela Farmville för det är så segt. Vi hörs senare, när jag är uppe i packtagen!

Av klara - 10 november 2009 18:05

Lång dag! Men jag ska börja att erkänna, jag skippade musikaltimmen på morgonen, jag blev så stressad, så jag satte mig ner och skrev på mitt argumenterande tal som jag ska hålla imorgon. Det var bra gjort känner jag nu. Sen åkte jag till Malmö, till Arena 305 och föreläste om filmen som vår klass gjorde förra året som jag länkade igår, det gick väldigt bra, trevliga medarbetare och allt. Sen hann jag springa inom Konsum och köpa en kycklingbaguette, och sen direkt till Elevrådsstyrelsemötet som var långt men bra!


Nu blir det kycklinggryta med mama, och snart dansbandsrep! Ha det fint så länge!

Av klara - 10 november 2009 08:01

Fy vilken natt. Jävla armjävel, gjorde sjukt ont varje gång jag rörde mig. Inte helt ok.


 


Råkade trycka på fotoknappen när jag gäspade, men jag tycker det blev en väldigt speglande bild



Av klara - 9 november 2009 20:22

Nu är jag finally 90 % immun mot svinis. Förutom att jag bara kan gå baklänges mår jag helt okej.


Nej men på riktigt, det gör sjukt ont i armen, har lite svårt att röra den. och är väldigt trött och har ont i huvudet och lite se. Men det kanske inte beror på sprutan. Det gick i alla fall väldigt fint att ta den. Tanten var snäll och höll mig i handen!


Har haft en fantastiskt lång dag, först skola mellan 8.50 till 16.15, sen ett möte inför Spymf, och sen Lukkan-vikarie tillsammans med Tilda. Sen åt jag fisk med min mama, och nu blir det nanna kudden eller vad det nu är det brukar sägas. Tilda sa att man har så ont i armen att man inte kan ligga på ena sidan. Buhu. Aja, godnatt, nu ska jag sova 100 mil i timmen, för jag har en proppfull dag imorgon, 9-10 ska jag ha introduktion till en ny kurs, Sceniskt Musikprojekt, alltså musikal, 10 ska jag till Malmö och hålla ett föredrag i en klass om bemötande av överviktiga i dagens samhälle i samarbete med Projekt Versus! När jag kommer hem blir det möte med Spykens elevrådsstyrelse, och senare på kvällen dansbandsövning. Det blir kul! Puss & kram!

Av klara - 8 november 2009 19:33

Klara & Hillan pratar om svinis-sprutan


Klara: Jag är skiträdd för sprutor, men egentligen gör det ju inte så ont. Mensvärk gör ju sjukt mycket ondare, och jag är ju inte rädd för mensvärk precis.

Av klara - 8 november 2009 18:53

Då var man hemma igen efter dagens strapatser. Körövningen var fruktansvärt lång men ändå väldigt givande, och söta Irma blev vald till lucia, jättekul!


Sen fikade jag & Matilda och såg en helt fantastiskt rolig film från när vi var typ 14 och gick på Lukkan, såg här såg det ut!

 

Vi fikade på ett nytt ställe som ligger bredvid Filmstaden, Café & Le, ganska dyrt, men mysigt. Inte sådär jättefantastiskt. Nu blir det lite gehör & retorik i kombination.

Av klara - 8 november 2009 10:51

Shit vad grått det är ute. Passar bra att sitta hemma i dagens outfit som består av en styck fashionista morgonrick från Hemtex. Nej, jag har faktiskt många planer för denna dagen! Nu blir det stenhårt retorik-plugg, ska skriva färdigt mitt om argumenterande tal om att jultomten inte finns, sen ska jag duscha och lite så, och sen är det kör 13.15 Ochs en ska jag fika med Milda Matilda, planera Lukkan och sånt. Sen får jag hoppas att Hugo kommer hem så småningom.


Och snart börjar en ny vecka fylld med svinis-spruta imorgon 8.50, och på torsdag-morgon åker jag och mama till Barcelona! Ska bli jättemysigt, är riktigt sugen på att åka iväg lite och shoppa mycket. Om jag kan röra armen vill säga, efter sprutan.

Av klara - 7 november 2009 20:35

Ikea, Svågertorp. Vilken besvikelse, det såg ju exakt likadant ut som det förra Ikeat! Men jag fick mig en tvättkorg, lite lådor och ett nattduksbord, men ingen korv, men jag klarade mig fint ändå. Det var trevligt, jag & mama bråkade bara en gång, om ett skrivbord vid namn Alve.


Sen var jag hemma hos Papa, som hade bakat supergoda vaniljbullar. Han är ändå huslig. Jag kom på det idag, att min pappa är som Pettson, han bor i ett stort hus med en randig katt. Vi hade lång quality-time och tittade på en massa gamla bilder och pratade massa. Det var fint. Dessutom fick jag med mig 2 bullar hem som snart skall avnjutas, här framför Körslaget. Har precis ätit en förträfflig dinner med potatisgratäng och lammstek.


Körslaget. Rösta nu på Ola. Kom igen. Såg inte Alf i tv, jag blev skitorolig så jag smsade honom, den stackaren har influensa och kan inte vara med. Vi sänder alla våra tankar till honom!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards