Alla inlägg under november 2009

Av klara - 7 november 2009 10:26

Nu är det en ny och fräsch dag igen, och mina kära vän David fyller 18, grattis! Nu är det bara jag som är 17 år och får äta thaimat helt själv.


Igår var jag hemma hos Åsa och åt, deras familjekompisar från USA var där, och det var jättemysigt. Vi hade ett långt och behövligt tjejsnack. Tack för det min sköna höna!


Och idag blir det först nya Ikea (världens första gröna Ikea, men som ändå är blått och gult, hm, någon har lyssnat för mycket på Spotify) med mama, ska köpa lite nattduksbord och sånt trevligt. Sen ska jag nog fika med min papa, det blir en parento-dag idag! Hörs senare!


 

Dagens outfit:

Midjehöga byxor: Åhléns City

Ribbat linne: H&M

Kofta: Gina Tricot

Av klara - 6 november 2009 17:49

Jag & mama gick enr på Söderlivs och köpte godis. Nåt som vi typ aldrig gör, det är faktiskt ganska sällan jag äter godis. Men i alla fall. Det var längesen något var så sinnes gott som detta godis. Speciellt de här:

 

Det är typ bläckfiskar (?) i gult, rött och blått. Hallelujah. Från och med nu ska jag livnära mig på deras konsistens

Av klara - 6 november 2009 17:02

Förlåtförlåt, vad jag är dålig på att uppdatera! Så blir det ibland. Men nu är jag back on track igen. I min soffa, med huvudvärk och varm choklad-sug, som vanligt. Och nu är det helg. Har stora planer på att åka till Ikea imorgon, det är så kul. Hugo är borta hela helgen i Sthlm så det blir en plugga/sova i mjukisbyxor-helg misstänker jag. Jag lovar att vara en bättre uppdaterare denna helg!

Av klara - 5 november 2009 12:41

Woho, igår hade jag besöksrekord här på klaratiara! Spännande att det komer nya läsare, välkomna hit!


Har gått mina 3 timmar i skolan, och har nu håltimme för att sen ha en lektion till. Har jätteont i huvudet och har grova varm choklad-cravings. Bud på att göra det. Ska verkligen försöka göra lite retorik nu, mitt argumenterande tal som skall hållas på onsdag nästa vecka. Efter retoriken blir det Lukkan, är musikalledare för 8-10-åringar, ska bli kul att träffa de små liven igen! De är riktigt duktiga!



   

Dagens outfit:

Tshirt: Carlings

Svarta sammetsleggings: Mamas garderob


 

Dagens facelook!


Av klara - 4 november 2009 21:03


 

Premiärfest hos klaratiara för mina nya snygga banners! Så fort ni ser den här betyder det att det kommer ett recept, and here you have it!


Pasta med spenatsås


1. Koka pasta i en gryta, helst grön pasta med spenatsmak

2. Ta en gryta och lägg i massor av smör, fryst hackad spenat & créme fraiche

3. Låt båda spenaten koka ihop, pressa i vitlök, mycket salt och mycket peppar, och en liten skvätt mjölk.

4. För att piffa till det hela tager du också lite chilipulver i spenaten, inte mycket utan bara så att det blir lite sting!

5. Sleva upp i en tallrik eller två, ät och njut!


Hemligheten för att få maträtten extra god: Mycket smör & mycket créme fraiche!


Av klara - 4 november 2009 14:42

Det finns bara ett ställe i hela min lägenhet som är varm, toaletten, och där vill man ju inte sitta dagarna i ända. Nej, svepa in sig i Svanetröjan och dricka grönt té är det enda rätta! De går helt fantastiskt dåligt med retoriken. Har inte ens börjat faktiskt. Men har skrivit ett långt mail till Lukkan-föräldrarna, sånt tar längre tid än vad man tror.. Har pulat lit med nya designen också, som är på sin lilla väg!

Av klara - 4 november 2009 10:32

Idag började jag 8.20 Börjar man 8.20 kräver det att man går upp ca 07.00 När jag & Hugo vaknade i morse var kl 10.34 Min mobil är störd, den kan inte bestämma sig för att antingen låta bli att ringa när batterierna är slut, eller göra det ändå. Den gör olika varannan gång. Inte pålitligt ett dugg. Jag börjar ju ändå inte förrän 11, så jag gick hem, och på mitt matbord låg fär ett helt underbart litet kuvert från min favoritförfattarinna Unni Drougge. Det är inte varje dag man får det! I det låg alla hennes samlade verk på ett USB-minne, det snyggaste USB-minne jag någonsin sett faktiskt.


 

Se hur ljuvt det glittrar. Det ser nästan ut som ett munspel.


Nu ska jag strax kila iväg till min sånglektion, den första på typ 5 veckor. Vi hörs senare när jag kommer hem!



Av klara - 3 november 2009 02:37

Jag kan inte sova. Varförvarför sov jag 14 timmar förra natten? Snart 3 timmars vridande i Paula. Vet hur trött jag kommer vara imorgon.


 

Just nu känner jag mig rädd, naken och framförallt exposed

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards