Alla inlägg under november 2009

Av klara - 2 november 2009 21:08

Sista lovinlägget kommer här och nu! Eller jag vet inte om det är sista för ikväll, men jag tror det. Vilken dag. Jag vaknade och tittade på klockan, okej, tio över tio, perfekt tänkte jag. Gick upp och kissade, och när jag kom tillbaka frågade Hugo om jag visste att klockan var två. Hm, sovit 14 timmar! Så går det när man efterfestar med Kultiration helt enkelt. Så det var en sjukt skön dag, upp och käka lite frukost/lunch/middag, sen gick jag på Lukkan-möte och nu är dagen slut. Hittade ett manus till min Lukkan-grupp, perfekt. Lyckan är total faktiskt, jag slipepr skriva något eget. Så nu ska jag sätta mig och rollbesätta tror jag. 


Håll utkik i bloggen under veckan! Ny design är på gång. Klaratiara ska satsa lite mer på den här struntiga bloggen som alltid skrivs med kärlek. Bloggen ligger mig nära hjärtat måste jag säga, fast jag har sjukt stor lust att bara dumpa den ibland. Men det gör jag inte, inte nu. I bloggen kan man skriva sånt man inte orkar säga. Det är bra! Det jag ville ha sagt är att en ny design är på väg och kolla in i veckan. Tack och hej

Av klara - 1 november 2009 20:54

Perfekt dagen-efter-Kultiration-natt, chokladbollssmet direkt från burken & Djävulen bär Prada med min fina pojke. Hoppas ni njuter av sista lovkvällen "på riktigt".

Av klara - 1 november 2009 14:24

Jag är så trött. Jag tar nu min sista energi till att skriva detta blogginlägget.


Det började fantastiskt fint på Röstånga Stationshus, med en underbart god buffé, med supergod hemma gjord pesto, fetaost, typ moussaka, kyckling och massa andra goda saker. 150 korvören kostade mat+inträde, ändå värt det. Det var mycket trevligt folk, så det var en mysig dinner i ett helt underbart hus. Sen spelade Elleska, de är superduktiga! Och efter det fylldes plötsligt scenen av de fantastiska Kultiration. De är underbara. Energin de ger till publiken när de spelar är helt unik. Det var riktigt skönt och fint och bra och kärleksfullt. Efter en läcker kladdkaka åkte vi hem till Carolins morbror i deras gigantiska hus på 400 kvm och efterfestade. Pratade med flera i Kultiration och det var riktigt go stämning. Det var så mysigt att somna i Hugos knä till tonerna av Kultirations free-jazz-jam.


Jag & ClaraSjöb sa "naken, rädd och exposed" kanske 150 ggr. Det var otroligt kul igår måste jag säga. Vi sov i ett litet skumt rum, somnade vid sex och vaknade vid tio och tog en promenad, och åt youghurt med Start. Och drack mängder av kaffe. Sen blev vi sjussade av Carolins mamma hem. Ett perfekt avslut på lovet!


Nu ska jag ha det så perfekt att jag ska städa mitt rum, självklart av tonerna till Kultiration! Hörs senare när mitt slagfält till rum ser normalt ut igen

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards