Alla inlägg under december 2009

Av klara - 22 december 2009 21:04

Yes, jag fann orken. Det trodde jag inte i morse en endaste liten sekund att jag skulle göra. Finna orken alltså. Men nu är den här! Har haft världens bästa dag, typ. Gick upp och åt mat med baby, åt för mycket bearnaisesås så jag trodde att jag skulle dö. Myste ner oss under täcket, tryckte i oss Twist-påse och tittade på Brüno, fan vilken sjuk film. Och varför i hela friden är den superkompetenta Tillsammans-skådisen med i den filmen? Jaja, rolig var den i alla fall ibland. Sen har jag pratat med mina babies, tjejsnacket dirr!


För typ en halvtimme sen tvingade min rara mor mig att gå till Söderlivs=den enda luften/motionen jag fått idag. Gutt.


Tack för igår fina tjejerna! Det var en sjukt bra fest faktiskt. Klaratiara is nöjdans. Mycket trevligt folk och mycket trevlig äppelkaka. Och så nudlar på det efter den långa vandringen hem! Perfa.


Nu luktar hela mitt hus kål. Mama utagerar sina halländska anor för att koka hysteriska mängder grönkål som luktar rätt äckligt. Men det är gott när det blir färdigt! Och det är väl det viktigaste. Nu ska vi sätta den lille granen i den lille foten. Vi ska bara hitta en sax först. Lycka till

Av klara - 22 december 2009 14:41

Nyss uppstigen, jag & Hugo har lagat ris, lax och svulstigt mycket bearnaisesås. Mumma. Det är så det ska va! Nu blir det Ben & Jerry's. Återkommer när/om jag orkar.

Av klara - 21 december 2009 19:03

Vet inte riktigt om jag workar Leglas-tofsen så bra att jag kan ha den ikväll.. Nu blir det i alla fall 150 lager mascara och riktigt pushat!

Av klara - 21 december 2009 15:00


Dagens humör: Lite för trött för att vara partysugen, men det läser sig nog!

Dagens borde:
Ta mig i kragen och ringa några samtal, och dricka vatten

Dagens frisyr:
Super-otjusig tofs som ska bli läckert svall ikväll tänkte jag

Dagens smink:
Inget! Men skall bli fräscht svall senare

Dagens klädsel:
Raggsockor, sammetsleggings & Pippi-tröja

Dagens saknad:
My boy och massa fräscha människor

Dagens bästa:
Julklappar färdiga! Och Paradise Hotel

Dagens sämsta:
Huvudvärken

Dagens köp:
Julklappar till mama, moster & bror, linne, deodorant & doftolja till mig själv (inte helt okej när man ska handla julklappar)

Dagens godis:
Fudge & mozartkulor!

Av klara - 21 december 2009 11:58

Nu ska jag bege mig ut på staden och göra 8 ärenden, allt från julklappar till tejp till återbesök hos öronhåltagarbruden. Ikväll är det fiesta, 4 av mina brudar har 18 års fest på hemvärns, blir nog rätt ball! Hörs när jag kommer hem från stan!


Ville inte riktigt fastna snyggt på en bild idag

Av klara - 20 december 2009 18:16

Goderafton kära blogg! Idag har jaf bakat julgodis med mama, mina 2 kusiner och moster. Jag & mama gick dit, vilket brukar ta 10 minuter, men det var så jäkla mycket snö så det tog typ en halvtimme. men fint var det!


              


Sen bakade vi mozartkulor, fikonbollar, pepparkakor och fudge.


 


Sen skulle vi spejsa till det lite med saltlakritsknäck som jag hade hittat ett fint recept på, med Turkisk peppar och allt. Men vi brände hela smeten, så det var skitäckligt och fick åka och köpa nya Turkisk peppar för att göra en ny smet. Gissa vad som hände efter en timmes kokande? Bränd smet. Det blev inga saltlakritsknäck.


Mumma.


Attans, men helt okej med det andra. Sen åt vi fab Risotto, och sen traskade jag & mama hem igen, och nu sitter jag här och planerar mig ett litet Paradise Hotel-avsnitt. Har beslutat mig för att ta igen alla avsnitt jag missat så jag kan följa det på tv! Klokt beslut av en klok kvinna.

Av klara - 19 december 2009 21:17

Soffmys framför Robinson med äppelglögg efter en underbar dag med pulkaåkning på St. Hans backar med Carolin, Caroline, Martin, Max, Johannes & Hugo. Fy vad jag gillar snön, i alla fall om man har termobyxor. Och supergod varm choklad som Johannes har gjort.


Max mammas fest igår var fin, riktigt god mat och goda människor. Jag var nöjdis. Sen sov vi fint och gott och vaknade aldrig. Delicious jullov!


Av klara - 18 december 2009 16:42

Det var en fin och lite sorglig julavslutning vi hade idag. Vår kör sjöng, och det var kul och fint, och sorgligt. Sista julavslutningen på Spyken. För alltid kanske. Men jag tog lite bilder i alla fall!


                 


Tjusiga bilder från när vi spelade, sjöng med kören, Team Ola, Johannes den talangfula musikern och Hillevi & Emma i klassrummet!


Efter skolan hängde vi lite på Ariman, och sen köpte jag och mamma julgran! Mys och julkänsla på det. Ikväll har Max mamma 50-årsfest, så jag tänkte då dit och äta lite mat och mysa! Hoppas ni har en fin jullovskväll :)

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards