Direktlänk till inlägg 27 januari 2010

Dagens lista

Av klara - 27 januari 2010 19:39


Dagens humör: Bra! Faktiskt. Eller mer likgiltig än bra kanske 


Dagens borde: Läsa böcker om kvinnomisshandel. Tänker jag göra det? Svar nej


Dagens frisyr: 38 utsläppta korvar


Dagens smink: Inget, kanske om det lilla solpudret mot all förmodan sitter kvar sen i morse


Dagens klädsel: Svart tröja från H&M och mjukisbyxan


Dagens saknad: Det hade varit fint med en Hugo här bredvid såklart. Annars Hillan, som har varit sjuk i ett år (2 dagar)


Dagens bästa: När jag kom hem och åt mat. Haha. Var så satans hungrig. Och sånglektionen var bra, det är så jävla skönt att sjunga ibland


Dagens sämsta: Snöstormen


Dagens musik: Daniel Lemma just nu


Dagens köp: Godis för 70 spänn till Spymf-mötet i skolan


Dagens godis: Innan åt jag sjukemycket godis, men just nu kör jag på devisen frukt är godis!


Dagens kommande: Robinson! Narre med finalvecka

 
ANNONS
 
Ingen bild

lebsex

27 januari 2010 21:38

jag saknar också hyllsan. undrar om hon någonsin blir frisk.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se