Direktlänk till inlägg 27 januari 2010

Saknar & längtar

Av klara - 27 januari 2010 22:23

Sitter och tittar på sommarbilder. Vill promenera på Lendas som ett gravidt (?) par med Hugo igen. Vill bada i medelhavet/Dalby Stenbrott/Öllöv. Vill grilla i ravinen. Vill vara brun och snygg. Vill jamma och skrattgråta mig till sömns med Veris. Är nära att säga att jag vill ha kåpa med Hillan i kyrkan.


En suddig med fin bild från Blue Café på Lendas/Kreta.


Ikväll har jag klätt mig i min bästa sommarklänning och låtsas att jag precis ska gå ut och göra något jättesomrigt som innehåller engångsgrill och 3,5:or, men det blir nog sängen för mig istället. Engångsgrillen skulle slockna av blåsten och snön, och mina bara axlar hade förfrusit. Sommaren är i alla fall påväg. trots att det är svårt att se i detta vädret. But it's gonna happen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

lebsex

28 januari 2010 18:02

iiiiiiiiiiits gonna happeeeen haaaaaappeeeenn såmetiiiimee!

usch, jag längtar efter sommar så det gör ont!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se