Direktlänk till inlägg 30 januari 2010

Syskonträff & klassfest

Av klara - 30 januari 2010 14:05

Igår träffade jag alla mina 3 syskon samtidigt för första gången på typ 3 år. Vi firade min brorsdotter Veras 8-årsdag med tacos, kanelbullar, vin & minnen. Riktigt trevligt!


Per 39, Klaratiara 18, Hanna 28 & Jens 41!


Jag gillar min ovanliga och speciella familj. Fast jag inte har så tät kontakt med mina sykon vet jag att de alltid finns där för mig, och vi har sjukt kul när vi väl träffas!


Senare på kvällen åkte jag till Lödde, till Emmas fina hus på klassfest. Emma är en bra värd, och min klass är bra på att festa. Haha. Så det var trevligt med Kultiration, deep-talk med Sanna liggandes på toalettgolvet med golvvärme, Sanning eller konsekvens, supergod chokladkaka och många pussar. Vid 2 tog jag & Hugo bussen hem och sov gott och fint. Nu sitter jag hemma och ska strax sätta igång med att städa mitt arma rum, medan han är i studion. Ikväll hoppas jag på Robinson-final, räk-ris & chips kanske?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se