Alla inlägg under januari 2010

Av klara - 27 januari 2010 18:45


  Har skapat mig ett par fisk-örhängen. Det gillas!

ANNONS
Av klara - 27 januari 2010 11:41

En köldskadad Klaratiara kör en supersnabb update innan hon går ut i iskylan och cyklar till sin sånglektion och sjunger Metallica. Hoppas ni överlever kylan!

ANNONS
Av klara - 26 januari 2010 18:18

Sitter hemma hos Hugo och lyssnar på besta Daniel lemma. Hugo läser Sune alldeles för högt. Blabla. Älskade Sune när jag var liten. Men inte så högt som Hugo läser i alla fall. Har haft mig en helt okej tisdag. Men det var kul att skriva en låt med David & Hugo. Och det var kul att titta på Wallander och äta glass med besta Hugo. men det var inte kul att höra Sune för högt. Oops, nu växlar han över till Harry Potter! Nu ska jag lyssna istället och vara en rar och söt flickvän!

Av klara - 25 januari 2010 22:16

Gokväll kärisar. Har haft en långlång dag idag, med 3 musiklektioner, Lukkan och Lukkanmöte. Har kirrat mig ett sommarjobb också, ska vara musikallägerledare i 1 vecka i sommar. Riktigt kul! Det blir brao. Rich Klaire.


Nu sitter jag i handduken och tittar på Paradise. Fan att Andreas kom tillbaka. Haha. Mina dreds blev på ett helt nytt sätt när de var blöta, helt raka och platta. Spännande!


Är sjukt trött, ska sova alldeles snart, och vakna upp till ännu en svinlång dag, med elevråd, och dansband och allt. Hoppas ni får en fin natt tillsammans!

Av klara - 24 januari 2010 10:33

Idag lyxar jag till det lite, när man är ensam hemma kan man dricka saft till frukost!

Man kan dessutom se helt grotesk ut!


Nu ska jag snart göra något spännande, jag ska tvätta mina dreads för första gången. haha, fresh-girl, men man ska göra typ 1 gång i veckan vad jag fattade. Bra! Sen ska jag på körövning i 152 timmar, och sen hoppas jag att Hugos familj ska köra till Trelleborg och åskåda sin äldsta son spela balkanmusik så jag slipper ta tåg och buss och mög dit. Det blir la bra!

Av klara - 23 januari 2010 19:52

Har haft en superdag idag, först var jag, Hillan & Adam på Öppet Hus och svarade på frågor om det musik estetiska programmet, 2 biobiljetter fick jag för det. Tacktack, lätt värt det. Sen fikade jag med min favorit-Hilla, och vi kollade på klänningar. Hillan gav mig tjejig energi som man kan behöva ibland. Sen gick jag hem och bara kände chillade, och kl 18.00 gick jag till Sagohuset för att se Stanna Upp!, en föreställning av Åsas klasskompis Louise som var riktigt grym. Fick mig verkligen att tänka och dansarna var så otroligt duktiga. Tack! Det var ett skönt break.


Nu sitter jag i min soffa, har käkat lite mat och funderar på att bara ha lonetime med mig själv idag, är så otroligt trött. Käka lite chips, kolla på Robinson och bara ta det lugnt. Tänka på gamla grejer och bli sentimental. Gå och lägga mig och sova gott och drömma om sommaren.

Denna bilden är fina sommarminnen!

Av klara - 22 januari 2010 18:39

Är så fantastiskt trött. Ansträngande skolvecka har det varit! Idag började musikalkursen, så vi såg på Rent, som vi ska sätta upp, och jag tryckte i mig 200 g Mintkrokant. BRA KLARA. Nu sitter jag i soffan, och väntar på att mama ska prata färdigt i telefon, det blir en mamakväll ikväll, med En Bit Bort, supergod typ turkisk mat & Let's Dance. Det blir bra!


Snart är det helg också, en Hugo-lös sådan, och den bjuder på Öppet Hus på Spyken, klänningsspan med Hillan, teaterföreställning med Aso, körövning & klezmerkonsert med Tummel & Hugo. Har jag tur blir det också lite städning, plugg och manusbearbetning. Hoppas ni har en festlig kväll!

Av klara - 21 januari 2010 13:55

Åh gud vad jag har börjat konsumera hela dagarna i ändå. Får fan i mig dra ner på det. Lets satsa på februari, som dessutom ska vara sockerfritt!


Jaja, jag konsumerade såklart lite idag också!      

Grå mössa på rea, och ett hippieband, så jag kan se ut som den hippie jag nu är i korvarna


Annars har jag haft en lektion idag, alldeles lagom. Suttit och chillat, spelat Bubbleshooter, och nu tror jag det är dags för lite quinoa-sallad. Sen blir det Lukkan, idag har jag tvingat Isak att komma och kompa alla de skönsjungande barnen på piano. Congratz till honom, har på känn att jag kommer få nåt litet rart utbrott. Haha. Sen blir det förhoppningsvis sleep-over at Hugo. Puss & kram, skumbanan!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se