Alla inlägg under januari 2010

Av klara - 20 januari 2010 21:52

Kom nyss hem från middag hos min bror och hans familj + min syster. Sjukt god mat och fina samtal om vem som är värst av oss 4 syskon. Hanna vann allt. Bra! Jag & Per är bäst i alla fall.


Hade en fin liten photoshoot med söta Selma


 

Min fina guddotter


 

Selma var lite rädd för dreadsen


  Glatt & utsläppta dreads och allt. OBS likheten med tandgluggen!

ANNONS
Av klara - 20 januari 2010 11:13

Vad är skillnaden mellan blues och jazz?
Blues är tre ackord spelade framför tusentals människor, jazz är tusentals ackord spelade framför tre människor.

ANNONS
Av klara - 20 januari 2010 10:46

Sov helt fantastiskt dåligt i natt. Gick upp klockan åtta och skällde rart ut min mor, så jag fick sova i hennes säng. Sen sov jag helt fantastiskt i 2 timmar. Bättre än inget. Jag börjar nämligen inte förrän 11.55 på onsdagar. Heeeelt okej.


Vad är det här för väder egentligen? Sitter här och tuggar på en gammal brödkant och gråter över snögen som faller ner. Ro hit med lite värme! Jag vill ha vår, nu!


Vi hörs kanske senare, dagen bjuder på sånglektion, religionslektion, kör & middag hos min bror. Have it good!

Av klara - 19 januari 2010 22:05

Har skrivit bokrecension STENHÅRT i 2 timmar. Duktig kicka. Nu är det belöning med litchie och Paradise Hotel. OCH! Här ser ni rackarna utsläppta!

Av klara - 19 januari 2010 17:47

Ja, det är en sjukt vanlig dag idag känner jag. Förutom att jag har skrattat så jag grät hemma hos granne-Johannes, skrivit en låt med Torkelz, lyssnar på Låten på repeat, att jag äter Non Stop, och att jag fick MVG i Nutida konst. Annars är det en helt vanlig dag. För jag måste skriva en bokrecension, och jag är trött, och jag hade en helt vanlig dag i skolan idag.


I don't wanna be, just messin up my mind

Av klara - 18 januari 2010 23:45

Pratade med min vackra barnmorska Karin igår om att visa upp sig på nätet. Hon sa att hon trodde att man kunde tappa kontrollen totalt och exponera sig för mycket. Jag sa att jag har mig själv under full kontroll. Har jag det? Jag sa att "nej jag har kontroll över vad jag skriver när jag bloggar". Hon sa att jag borde sluta för att jag ändå kommer tappa kontrollen för eller senare. Vill inte tro henne. Vill kunna säga att jag har kontroll.

Av klara - 18 januari 2010 21:45

Gör smygreklam för bästa Dollans blogg, hon har en tävling, och jag är med och tävlar om ett av hennes supersnygga egendesignade handsmycken. Dollyblond är en av mina absoluta favoritbloggare!

Av klara - 18 januari 2010 20:27

  

Hej kära bloggen. Ligger i min säng som ni så fint ser och sönderlyssnar Kolla kolla - The Ark, ska lära min ensemblen den låten imorgon, så jag försöker planka den. Svåra grejer vet ni.


Har haft en dag fylld med svåra grejer, GeMu, och Lukkan-lektion med en ny grupp. men det gick bra, förutom att jag råkade skrika lite, så jag typ tappade rösten. Är sinneshes nu. Inte bra för min approach. Men det är okej, för det är Paradiset ikväll. Men först - svenska bokredovisning och ensemble som sagt var.


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se