Alla inlägg under januari 2010

Av klara - 17 januari 2010 19:06

Sitter och äter soppa i soffan, och glömmer hela tiden bort att jag har hela håret fyllt med korvar. Det känns bra, men lite skumt. Hela min kropp gör ont överallt. Dricker mjölk från saftglaset, så mjölken smakar sött. Zappar, ser att Blossom Tainton också har dreads. Fick en sladd av Hugo igår så man kan koppla datorn till de feta högtalarna. Ska nog göra det nu. Lite Erik Hassle ekandes i huset är ju aldrig fel. Han vann ju en grammis. All cred till honom, han är grym. Nu ska jag äta vit choklad, bara för att det är så jäkla sött. Så sött att det svider i halsen. Jag är nyttig. Hm, hur gick det med nyårslöftet klara?

ANNONS

?

Av klara - 17 januari 2010 16:15

Memories. Hejdå håret

ANNONS

NU

Av klara - 17 januari 2010 13:51

Nu är de färdiga, alla 38! Jag har alltid trott att jag har otroligt tjockt hår, men så verkar fallet inte vara. Ni får tyvärr inte se dem mer än såhär, för de står rakt upp. De är snyggare live. Hm. Nu vankas det svenskaplugg, ensemble-låts-lyssning och hoppeligen Ben & Jerry's.

Av klara - 16 januari 2010 15:33

  Halva håret färdigt! Ser knasigt ut. Dreadsprinsen i hörnet också!


  Mycket läckert, haha. Där ser ni lilla örhänget också!


Nu blir det bowling. Hoho!

Av klara - 16 januari 2010 12:16

Nu är vi väl uppe i ca 15 dreads. Observera korven på bilden!! Den har böjt sig över natten.. Det gör ont! Det ska ni veta. Kanske är det för att jag är så satans håröm, men man fpr ju se det som såhär, att nu behöver jag inte borsta håret på ett tag, och det gör ju rätt ont annars. Kl 16.00 tar vi paus och går och bowlar. Man måste aktivera sig lite ibland också!

Av klara - 15 januari 2010 15:03

Såhär pulig är jag just nu. 5 st dreads har jag nu.. Gahaha vad spännande!


Och nya örhängen har jag också! Gjorde rätt ont att byta. Silvriga peacemärken som jag fick av Åsa i 18-årspresent!

Av klara - 15 januari 2010 08:11

Idag säger vi adjö till det långa svallet som sitter på mitt huvud. Begrunda det noga nu. Komemr aldrig mer få använda balsam eller hårinpackning. Synd, eftersom jag köpte en svindyr hårinpackning för typ 3 månader sen.


Idag är jag i alla fall mer fashionabel än casual. Alltid något.Förstår ni hur jag smälte när jag såg denna tröjan? Så Klaratiara. 49.50 (!!!!!!!!) på Lindex Barnavdelning. Det var sjukt, först köpte jag strl 170, och sen en tröja i xs på Vero Moda. Jag har väl inte gått och blivit smal eller något?


  Och en bild på pulemössan som jag fick av mama i julklapp!


Nu blir det 2 hårda lektioner på Spyken och sen måste jag gå till håltagningsbruden, helt sjukt, jag kan verkligen inte ta av de där första örhängena.. Synd för mig. Hörs senare, hoppas ni får en fin fredag! 

Av klara - 14 januari 2010 19:56

Hm, jag minns när jag skrev förra inlägget. Då lekte livet och allt var lätt som en plätt. Jag kan ännu se tillbaka till den tiden med glädje. Jag glömde nycklarna till Lukkan vilket resulterade i en lektion i korridoren utan cd-spelare och vi fick ingenting gjort. Inte bra nånstans. Blöblö, är arg på mig själv. Ska ringa Hugo och klaga. Och sen ska jag ta en lång dusch och byta örhängen (!!!!!!!!!!!!) Updatar senare med förhoppningsvis gladare tillrop....

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se