Alla inlägg under januari 2010

Av klara - 10 januari 2010 20:11

Trevlig dag med julgransplundring/tårar/skratt/gamla kläder/tårta/släkt/katten.


               

Finkusiner och mamas fina tårta


 

Min älskade Salsa-katt som jag saknar så mycket


Nu är det ångest deluxe här i soffan över svenska bok-redovisningen tills imorgon. Hoppas ni är bättre än vad jag är.

ANNONS
Av klara - 10 januari 2010 12:31

Denna bilden får ni, i brist på annat. Om jag var tvungen att skriva något idag skulle det bli så repetativt så ni skulle svimma. Det skulle ha innehållit soffan & Erik Hassle, men nu gör det inte det.


Såg att jag glömde att skriva något om musikalauditionen. Den gick bra, det var kul. SJöng lilla sången och spelade den lilla monologen/dialogen. Hoppashoppas!

ANNONS
Av klara - 9 januari 2010 17:38

Ingen pepp-bloggtid just nu. Återkommer inom snarast med ny, fräsch energi. Nu ska jag äta thaimat och äta jordgubbar i rosa mjukisdress. Tack för mig

Av klara - 8 januari 2010 21:06

Min pojkvän är fabolous. Idag lärde han mig en ny maträtt som snart kommer ut i Klaratiara is cooking. Enchiladas hette det. Det var helt underbart gott. Med quorn! Och jättemycket smält ost. Hugo är grym <3


Första dagen i skolan idag. Den enda personen jag hade lust att träffa var inte där. Synd. Men det var helt okej. Sen gick jag och fettsög min arm, så jag har sjukt ont precis där man gjorde implantat-grejen. Ajaj. Efter den fantastiska måltiden kollar jag nu på Let's Dance. Jag hejjar på Gudrun Schyman, hon är cool. Nu blir det en bra helg!

Av klara - 7 januari 2010 12:47

Musikalaudition om 13 minuter! AAAH. Wish me good luck!

Av klara - 6 januari 2010 20:52

Toodels bloggen, nu är jag hemma efter en lång dag i grannlandet med min fina födelsedagsgris-mama. Vi var i Helsingör och på Louisiana där 2 riktigt häftiga utställningar, en jättespännande foto-utställning och en med riktigt coola konstverk!


      

Tog tjusiga typiska bloggfoton med maten


 


Och 2 häftiga konstverk, en bil med massa trådar och ett moln av mikrofoner med ljud i. Tyvärr blundar maman på bilden. Och tyvärr fick man nog inte fotografera egentligen.. Jaja. Synd.


Nu ska jag dra igenom musikal-monologen för hundrafemtionde gången, och sen ska jag äta glass. Och spela Råttatouille-spelet. Har laddat ner det igen. Fick abstinens för några dagar sen. Mumma! 

Av klara - 6 januari 2010 10:32

Efter en supersatsig morgonuppvaktning med presenter och allt ger jag & mama oss nu iväg på färd till Danmark och Louisiana!

Av klara - 6 januari 2010 00:43

           

     

Visst att vi bråkar ganska mycket, och visst att jag skriker på dig 100 ggr/timme men du är ändå den bästa maman av alla jag haft!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se