Alla inlägg under januari 2010

Av klara - 5 januari 2010 20:05

Satt hemma och kände mig lite desperat, och självklart lite exposed. Pysslig som man ju är tog jag och bakade mig två små söta rara bröd


       

Här ser ni själva händelseförloppet, klaratiara är rädd, desperat och exposed, hon hittar finax Ekologiska Trekornsbröd, hon biter i brödet som blev färdigt i ett nafs, hon äter en macka med smält chevre. Och så chokladté till det. Nu är hon nöjd.

ANNONS
Av klara - 4 januari 2010 18:48

Tomats

Tomatsoppe-mys med mina brudar. Har haft en mysdag på stan med Hillevi, shoppade en hudkräm och ett stärkande nagellack! Och 2 presenter till mama som fyller år på onsdag. Jag är bra!

ANNONS
Av klara - 4 januari 2010 10:55


Klaratiara säger godmorgon. Efter en jordgubbsfrukost blir det nu duschen, och sen ut på stan med Hillan. Hoppas på nåt litet läckert slinkigt eller något fräscht casual

Av klara - 3 januari 2010 20:45

Har analyserat ett tal av Lars Ohly idag till min retorik. Är så trött på hans röst nu. Det enda som maler i mitt huvud är Lars Ohly. Får mig osökt att tänka på den här bilden

En regnig första maj, jag & Valle var helt genomblöta, men Lasse var torr! Såklart. Minns att jag demonstrerade barfota, tror att mina skor var fuktskadade. Typiskt en revolutionär Klaratiara

Av klara - 3 januari 2010 15:44

Idag har jag varit i Bjärred med Hugos familj på en iskall promenad, riktigt härligt att komma ut lite. Is är så himla vackert! Tyvärr hittar jag inte min kamerasladd riktigt, men jag tog bilder och allt. Nu sitter jag i min soffa och försöker tina upp. Brrr.


Nu blir det lite gött retorikplugg, svenskaboksläsning och Robinson-tittning. Haha. Hörs!

Av klara - 2 januari 2010 14:27

   År 2009 började med en resa till Köpenhamn med mama


  Snöpromenad med varm choklad med jordgubben


  Sjöng "Att angöra en brygga" med Hugo


  Jobbade stenhårt med Projekt Versus under hela året


  VårLukkan med bästa babyT och alla fina barnen


  Köttmys med bestisar i Dalby Stenbrott


 

Var i Danmark med bästa Vera på musikläger och sjöng Aretha Franklin


  Var på Kreta med Hugo & hans familj i juni/juli. Bästa resan!


  Med Kusinvitamin påväg mot staden och Ariman


  Var på fabulous dammiddag hos Alexandra


  Hade finfina kvällar med finfina människor


 

Var på Backa och skrattade med Carolin


  Jobbade i Domkyrkan med bebiHillan


 

Började 3an och pysslade med Spymf med Hugo varenda vaken stund


  Höstpromenad i skogen med minsta brorsdottern Selma


  I oktober var jag & Hugo i Stockholm och såg Körslaget!


Var på dubbeldate med Johannes & Carolin på BigBowl och åt jägarbuffé!


  Hängde på Waldorf med Higo & Andrea


 

Var i Barcelona med mama i November. Myseresan!


  Var på turné med underbara dansbandet och spelade på Spymf. Ni lär se mer av oss år 2010!


  Fyllde 18 och myste med Hillevi


  Gick Lucia i Köpenhamn med ett gäng från klassen och myste på Viggos


    Jag på julafton år 2009

Av klara - 1 januari 2010 22:15

Nyårsafton. Jag står vid disken till Delikatessbutiken i centrum. Fingrar på mina skinnhandskar med de välmanikyrerade naglar. Funderar på lite rysk kaviar till hummern. Kanske en bit foie de gras? Ja, bara det passar till champagnen så att säga. Eller nej just det, så är det faktiskt inte alls. Jag står i Ica-kön med 2 burkar av de billigaste oliverna jag kunde hitta till den anspråkslösa buffen ikväll. Jag fingrar på mina HM-vantar med nerbitna små klor. Passar oliverna till Don Simon?

Av klara - 1 januari 2010 20:51

Jag förstår om ni har vissa förväntningar på detta inlägget. 2010 års första inlägg. Det nya seklets första inlägg. Men, kära läsare, släpp alla era förväntningar - jag är way too tired för att skriva något bra. 


Nyårsafton. Din lilla överskattade dag. 365 dagar per år, och då är det nyårsafton som man ska ha roligast på. Den ska sammanfatta hela året. Det gjorde inte min kväll, men det var trevligt. Middag med 14 personer, knytkalas, massa chit-chat nyårsjammin och för salt chokladsås. På 12-slaget stod jag & Caroline och kramade varandra utan pojkvänner, för de var någon annanstans. Det sägs ju att resten av året blir som 12-slaget blir. Hoppas inte detta är en peak mot mig. Men det var bra ändå. Fyrverkerierna var otroliga. Vi var nöjda och glada ändå, trots iskylan. Sen gick vi hem, sköt några raketer på vägen hem. Minglade in på småtimmarna och somnade vid halv fem. Helt klart godkänt.


Idag har jag vaknat, och ätit fisksoppa hemma hos Hugo. Bra Klara, aktivt! Och nu spelar Hugo skrämmande mycket TV-spel och jag sitter här på ett golv och funderar på att åka hem eller inte. Det är ju så kallt. We'll see. 


Låt detta året gå i Klaratiaras tecken. Haha. Jag hoppas att jag ska kunna utveckla min blogg lite under året. Kanske byta sida. Vi får se vad det nya året har i sitt sköte. 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se