Alla inlägg under februari 2010

Av klara - 13 februari 2010 11:34

I morse när jag och Hugo gick till Söderlivs bjöd de på minisemlor. det vara bara att bryta sockerlöftet, sjukt gott var det. Den perfekta starten på dagen! Nu bakar vi scones.

Den snygga pojkvännen blev framröstad till degknådare av mig, Jag kände inte degpeppen. Idag blir det plugg, dreadsvirkning & kanske Avatar.

Av klara - 12 februari 2010 21:43

Nu är det fredagsmyyys, det är slut på veckan blabla. Fredagsmys med Skavlan? Kan man verkligen det? Mama och Hugo sitter klistrade, jag känner mig inte så road. Men är sjukt trött, så det är inte så att jag hellre hade varit ute, snarare bytt kanal till fyran och Solsidan. MEN ICKE. Skavlan är tydligen fredagsguden. Det är bara att tacka om ta emot.


Hugo har inte alls flyttat. Jag ljög för er. Lägenheten var inte färdigrenoverad, och den gamla lägenheten är påväg att bli riven, så han är lite bostadslös denna helgen, så vi har honom som inneboende. Jag gillar det, för då kan han inte gå ifrån mig. Hehe. Onda häxflickvännen.


Fick rollerna i musikalen idag. Jag ska spela hippie. Såklart. Och typ Life Support-terapiledare. Jaja. Det blir nog bra. Jag fattar ändå inte. Vi får se hur det blir! Jag är nöjd just nu i alla fall. För min karaktär bor i kvinnokollektiv som heter Fit For Fight. Med Sanna och Felicia. Cozy!


 


En tjusig korvbild får ni på köpet. Fall ni skulle tröttna på Skavlan och vill ha ett alternativt fredagsmys eller så.

Av klara - 11 februari 2010 15:07

Bästa. Lyssnar på den hela dagen. Lady Gaga är en bra kvinna.



Sist jag tittade upp var ju klockan 12. Hur fan kan tiden gå så snabbt? Var tog pluggtiden vägen? Fan. Grattis till Hugos pappa i alla fall, som får en lägenhet i födelsedag. Gött!


Om en timme är det Lukkan, jag har gjort en dans idag. Jag äger på att dansa!


Av klara - 10 februari 2010 22:13

Lång och fin dag har det varit idag. En dag fylld med religion, shopping av dreadssmycken & bandeau-bh, kycklingmacka, kör-rep med kulning och underbart stor sushi. Ja, nöjd Klara på det hela taget, förutom en viss huvudvärk som finns här troget vid min sida.


Idag var jag i Hugos fina lägenhet för sista gången. Kommer sakna den, har inte sett den nya, men det blir nog bra! Ska bli spännande. Har många fina minnen från den förra. Men nu är det dags att skapa nya! Men först är det dags för att sova. NU

Av klara - 10 februari 2010 12:34

Gick upp kl 7 hemma hos Hugo, släääpade mig hem, slääääpade och frös ihjäl på väg till badhuset, när jag äntligen kommer dit har de stängt. Kollade på fel dag, de öppnar kl 12. Slääpade mig hem igen och powernapade istället. Mycket bättre för motionen! Nu har jag ätit en näringsrik måltid, och nu blir det cykla till den elaka rosa skolan.

Av klara - 9 februari 2010 22:12

Idag har jag repat i 5 timmar konstant med Torkelz. Kom och se oss på Musik Direkt, 1 mars 19.00 på mejeriet. Vi spelar en egengjord och en egengjord cover, så 2 riktigt svängiga dansbandshit! Vi är duktiga och kreativa. Det är sjukt kul att skapa tillsammans ju. Speciellt när det blir bra. Tralala vad jag är självgod idag.


Hugo flyttar och packar och är allmänt aktiv. Han flyttar på torsdag, till Klostergården. Ska bli mysigt tycker jag, att möblera och sånt. Hoho vilken martyr till flickvän man är som sitter här helt stilla medan han sliter i trappan.


Imorgon blir det simning 06.30 (nej typ 8.00), pluggning, religion och kör. Bra Klara! Aktiv dag.


Dagens godaste: Torkat äpple och rotfruktschips. Hmm, märks det att någon kämpar med sockerabstinensen?

Av klara - 9 februari 2010 10:47

Det är fantastiskt hur lite lektioner jag har. Samhällskunskapen inställd idag. Sången iställd imorgon. Hinner med så mycket annat, men ändå inte.

 

Tittar på bilder på Top models snyggaste brud genom tiderna enligt mig, Allison. Det kommer en ny Top model-säsong i mars. Gissa vem som kommer följa.

Nej nu ska det till att borsta tänderna och sen pysa iväg till religionen. Har inte gjort läxan, hur ska det kunna bli mer än en sida? Min blir svinkort.

Av klara - 8 februari 2010 23:45

Korvarna ser aldrig likadana ut. Jag gillar det. Idag trivs jag. Skönt för mig!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards